Angelina Jolie, prima declarație după divorț

Actrița a vorbit de curând, pentru prima dată, despre divorțul de Brad Pitt, la BBC News. În cadrul interviului, ea era vizibil emoționată și a mărturisit că este un moment extrem de dificil pentru familia ei.
Angelina Jolie a deschis pentru prima oară controversatul subiect al divorțului de actorul Brad Pitt: „A fost o perioadă foarte dificilă și… și suntem o familie și vom fi întotdeauna o familie, vom trece peste această perioadă și sperăm să fim o familie și mai puternică“.

Actrița a mai spus că toată perioada aceasta este de fapt un proces de adaptare atât pentru ea, cât și pentru cei șase copii. „Mulți, mulți oameni se găsesc în această situație. Întreaga familie, toți am trecut printr-o perioadă foarte dificilă. Atenția mea se îndreaptă către copiii mei, copiii noștri, și pentru a găsi o modalitate de a trece peste tot. Suntem și vom fi pentru totdeauna o familie. Vreau să găsesc o cale să mă asigur cumva că acest lucru într-un fel ne va face mai puternici și mai apropiați“, a mai spus Angelina Jolie. Întrebată care este primul lucru pe care vrea să-l facă atunci când se trezește dimineața, actrița a răspuns zâmbind: „Să trec peste zi. Au fost câteva luni dificile“.

Angelina Jolie a ajuns în Cambodgia pentru a-și promova noul film, intitulat „First They Killed My Father/Prima dată mi-au ucis tatăl“, un film ce spune povestea unei supraviețuitoare a genocidului din Cambodgia, care și-a pierdut ambii părinți în masacrele organizate de khmerii roșii. Premiera peliculei a fost primul eveniment public important la care actriţa a participat după despărţirea de actorul Brad Pitt. Actele oficiale pentru divorț au fost depuse în luna septembrie a anului trecut, după o presupusă dispută violentă între actor și fiul cel mare al cuplului, Maddox, la bordul unui avion privat. De atunci, Brad Pitt a fost acuzat de abuzuri comise asupra minorilor și ulterior eliberat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.