Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează

Actriţa Angelina Jolie a intentat divorţul de actorul Brad Pitt, după 12 ani în care au fost împreună, invocând ca motiv al separării „diferenţe ireconciliabile”, potrivit TMZ.

Update: Brad Pitt a declarat pentru People că este foarte trist. „Sunt foarte trist, dar tot ce contează acum este binele copiilor noştri. Rog frumos presa să arate discreţie în acest caz, aşa încât copiii să aibă linişte în această perioadă dificilă”, a spus Pitt.

Jolie ar fi cerut custodia celor şase copii, cu clauză prin care se specifică faptul că Brad Pitt are dreptul legal de a-i vizita și nu cere pensie alimentară.

Surse apropiate cuplului au spus că actrița „nu mai poate îndura” să-l vadă pe Brad Pitt fumând marijuana şi consumând alcool. În plus, Pitt ar avea un comportament impulsiv şi îşi manifestă făţiş furia, iar agresivitatea sa ar putea să le facă rău copiilor.

„Vestea divorţului e neaşteptată”, a declarat o sursă apropiată vedetelor pentru People. „Au petrecut mai mult timp separaţi decât împreună anul acesta, totuşi nimeni nu se aştepta să divorţeze.” Sursa mai afirmă şi că în cuplu existau disensiuni legate de creşterea şi educaţia copiilor.

„Nu cădeau de acord în privinţa creşterii copiilor. Cu atâţia copii, poate deveni haotic la un moment dat”, a mai spus sursa.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în 2014, după mai mulți ani de relație. Relația celor doi actori ar fi început în 2004, când au jucat împreună în filmul „Mr. & Mrs. Smith”.

(w500) Angelina J

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.