×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 7 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 23 august 2017, 11:01
EUR (€)
-0.0014 ↘
4.5867 RON
USD ($)
-0.0073 ↘
3.9006 RON
• • •
USR se face de râs
ANI, răspuns pentru Țuțuianu

Sesizarea USR către Agenția Națională de Integritate privind incompatibilitate ministrului Adrian Țuțuianu, care este, în același timp, și secretar al Biroului Permanent al Senatului, a fost soluționată.

Răspunsul ANI, care precizează că nu este un caz de incompatibilitate, dovedește că Opoziția nu și-a făcut bine temele

Un ministru care este și membru în conducerea Camerei Deputaților sau Senatului nu se află într-o stare de incompatibilitate, arată ANI într-un răspuns la o solicitare adresată de PROTV.

Prin urmare, participarea lui Țuțuianu la ședința Biroului Permanent al Senatului, în calitate de secretar, nu reprezintă o încălcare a legii așa cum a susținut USR.

Partidul Uniunea Salvaţi România a depus, joi, o sesizare la Agenţia Naţională de Integritate cu privire la starea de incompatibilitate în care se află Adrian Ţuţuianu, ministru în Guvernul Tudose şi totodată secretar al Biroului permanent al Senatului.

Pentru a convoca sesiunea extraordinară, în data de 8 august, Adrian Ţuţuianu a luat parte şi a votat ca membru în Biroul permanent al Senatului, deşi Legea nr. 161/2003 prevede clar faptul că funcţia de membru al Guvernului este incompatibilă cu orice altă funcţie publică de autoritate, cu excepţia celei de simplu deputat sau de senator. Această situaţie nu l-a împiedicat pe Călin Popescu Tăriceanu să declare regulamentară convocarea sesiunii extraordinare, se arăta USR.

(P.S.)Publicat Vineri, 11 august 2017
2929
 | 6
 | 17
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Gheo
+1
Partiduletul asta avorton e plin de ingramaditi rai de gura ; erau mai interesanti cu golaniile alea ieftine cand dormeau prin parlament si cand isi lipeau mesaje pe prohabul de la pantaloni . Jalnici , jalnici ! Mare-i gradina ta Doamne si multi au mai sarit gardul in ea !
Publicat Luni, 14 august 2017
+Răspunde
Mesterul
+1
DOAMNE CIT DE INCOMPETENTI SUNT EI CEI DE LA USR VAD NUMAI INCOMPATOIBILITATI PESTE TOT. DOMNILOR DE LA USR NOI INTELEGEM CA PRIMITI ORDINE SA DESTABILIZATI DAR MAI CITITI SI VOI LEGILE , NU MAI DORMITI IN PARLAMENT, DACA NU STITI SA CITITI INTREBATI INAINTE DE A FACE GAFA DUPA GAFA CA ATI AJUNS DE RASUL PARLAMENTULUI SI CHIAR SI A CELOR CARE V-AU VOTAT. RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEE USR.
Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
+Răspunde
JE SUIS RARINCA
+9
Copii electronici !! adicatelea Usr-isti nu prea stiu ce sunt cu dansii prin parlamentul Romaniei si in politica in general ! . Cand au fost zamisliti prin laboratoare sa implementat un ..Cip..la Bostanel pt. a fi teleghidati cum doresc mai marii zilei! in situatii de criza . Orice disputa politica prin parlamentul Romaniei sau pe scena politica damboviteana , imediat sa-r din Papusoi Usr-isti cu Jalba in protap cand la Dna!! la Kukuvea !! cand la Tov. Gyony Lazar..la parchetul general strigant in gura mare prin piata publica fara pic de jena..La Puskarie..La Puskarie toata lumea din colonie!.Astia cica ar reprezenta viitorul politicii romanesti!!? viitorul democratiei din Romania !!doamne fereste de asa ceva.Comportament tipic Stalinist in toata regula !. Daca Tov. Nicolaie Ceausescu ii avea pe acesti Gardieni ai Poporului, pe post de Garzi Patriotice !! si acum o domnea Boerul [[ N.C. ]]fara nici o grija !! Nu am intalnit un comportament mai bizar la oamenii politici post decembristi precum la acesti Gardieni Usr-isti, zau asa !! Nici macar la smecherii portocalii condusi de catre Capoo Del Tutii Capii Basau Traienica si mana dreapta a dansului Piticul Sovietic Emil Boc. Astia chiar erau golani si smecheri in toata regula, pe cand bietii Gradieni ai Poporului sunt de un ridicol total. Stelu
Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
+Răspunde
Dragos
+10
Va mai mirati de "inteligenta" si "probitatea morala" a acestor impostori!? Eu, cu siguranta NU....
Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
+Răspunde
escu
+11
Mă întreb, USR-ul a fost creat pentru a avea un reclamant de serviciu? Credeam că vine cu idei de dezvoltare a ROMÂNIEI, nu de punere de bețe în roate. Se vede asta în toate structurile în care sunt, pornind de la primării, unde o țin în veșnice scandaluri, până la Parlament, unde totul le miroase, mai ales când nu dorm.
Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
+Răspunde
Prostu' Satului @ escu
+8
Nu cred ca era cazul sa va mai intrebati! USR (Uniunea Soros Romania) atata stie, atata vrea, atata poate. "De unde nu-i nici Dumnezeu cere".
Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
+Răspunde
pakala
-12
si-atunci cine-i proasta, legea sau ani?
Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
+Răspunde
logic @ pakala
+10
cel care nu intelege ca parlamentarii pot fi si ministri si ca functiile din Parlament sunt prin alegeri/vot si nu prin vorbe de claca si de fapt si guvernul este votat, deci sunt functii obtinute prin vot si se ''pierd'' prin vot in cazul in care apar probleme, motiune de cenzura, schimbarea compozitie majoritatii de guvernare cand noua majoritate vrea totul
Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
+Răspunde
lunetistu @ pakala
+6
Fratii lui Pacala .
Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
+Răspunde
Ursu @ pakala
+7
De regula cel care intreaba!
Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
+Răspunde
JE SUIS RARINCA @ pakala
+4
Domane , Dumnezeule !! cat de idiot poti fi !? .Ti-ai ales un Link [[ pseudonim ]] perfect ! Pai tu nici cand citesti draga Bovina Incaltata nu stii ce citesti?! Chiar asa probleme grave de logica aveti la Dovlecelul ala sec cel porti cu greutate la incheietura umerilor ?! . ANI iti explica draga Bovinica cu subiect si predicat , cum nu este nici o incopatibilitate sa fii si ministru si senator ori deputat in acelasi timp !? . Ce este asa de greu de inteles?! Intrebi tu in tampenia ta cine este prost in aceasta ecuatie, nu-i asa!. Mai este cazul sa-ti raspunem?! Eu zic ca nu! Trage tu concluzia draga Bovinica Incaltata! Stelu
Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
+Răspunde
Cc
+18
Au facut si ei un pig de galagie ,ca sa arate lumii ca exista in parlament,in rest ,nula -nula ,zero barat.Oricum banii incasati sau pensiile ce vor urma sunt degeaba.Ei nici acum nu stiu ce-i cu ei in parlament !
Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
+Răspunde
??????
-9
Deci, domnul Țuțuianu nu este "ministru secretar de stat" dumnealui este "ministru și secretar de Birou permanent" ?
Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
+Răspunde
??????
-8
Considerați totuși că ar fi mai "oportun" ca doamna Monica Macovei să îi desemneze pe cei din conducerea ANI ?
Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
+Răspunde
??????
-6
Funcția de secretar al Biroului permanent al Senatului este una executivă sau una de conducere ?
Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
+Răspunde
Recomandate
Demisie surpriză din PNL
Publicat acum 13 ore şi 32 minute
Macron, așteptat la București cu un protest
Publicat acum 17 ore şi 22 minute
Toate tunurile lui Pop pe o facultate celebră
Publicat acum 16 ore şi 21 minute
Președinția SUA aleasă în 2016 a luat sfârșit
Publicat acum 17 ore şi 49 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Buduca

Nu vreau să spun nimic prea direct, dar cer să fie conștientizat faptul că ar fi necesară o anchetă parlamentară pentru reconstituirea istoricului acestui draft și a culiselor politice care au condus la transformarea lui în lege.

Ioan BuducaPublicat acum 14 ore şi 23 minute