Annabelle, de azi pe marile ecrane

V-a îngrozit de-a dreptul Trăind printre demoni, însă abia astăzi aflaţi totul despre Annabelle, odată cu premiera filmului în cinematografele din România.

Capabilă de cele mai crunte acte de cruzime, păpuşa Annabelle este închisă într-un muzeu ocult dinConnecticut, unde primeşte doar vizita preotului, care o binecuvantează de două ori pe lună.

Înainte de Trăind printre demoni a fost Annabelle, iar acest thriller supranatural începe înainte ca răul să se dezlănţuie.

John Form a găsit cadoul perfect pentru soţia sa însărcinată, Mia, o frumoasă păpuşă de colecţie, îmbrăcată într-o rochie de mireasă de un alb imaculat. Însă Mia nu va fi încântată pentru prea mult timp de păpuşa sa, Annabelle.

Într-o îngrozitoare noapte casa cuplului este invadată de un grup de satanişti, care îi atacă violent, lăsând în urmă nu doar râuri de sânge şi teroare.

Annabelle Wallis și Ward Horton în rolurille Familiei Form

Sataniştii au invocat o entitate atât de malefică, încât nimic din ceea ce au făcut ei nu se compară cu faptele sinistre de care e capabil spiritul blestemat întruchipat acum de…Annabelle.

Annabelle Wallis (X-Men: Cei dintâi) şi Ward Horton (Lupul de pe Wall Street) îi interpretează pe soţii Form. Nominalizată la Oscar, actriţa Alfre Woodard (Cross Creek, 12 ani de sclavie) este vecina Evelyn, proprietara unei mici librării. În completarea distribuţiei îi întâlnim pe Kerry O’Malley (Those Who Kill) şi Brian Howe (Devil’s Knot) în rolul vecinilor Sharon şi Pete Higgins, pe Tony Amendola (A fost o dată ca niciodată) în rolul părintelui Perez şi pe Eric Ladin (Imperiul din Atlantic City) în rolul detectivului Clarkin.

Annabelle reuneşte echipa de filmare din spatele thriller-ului de un uriaş succes din 2013, Trăind printre demoni. John R. Leonetti, director de imagine la Trăind printre demoni, este acum regizorul filmului. James Wan, regizor în urmă cu un an, şi Peter Safran, sunt producătorii filmului Annabelle.

Gary Dauberman a scris scenariul. Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter şi Hans Ritter sunt producători executivi. Alături de Leonetti, în culise, stau directorul de imagine James Kniest, scenograful Bob Ziembicki, Tom Elkins la montaj şi Janet Ingram la costume. Joseph Bishara s-a ocupat de coloanasonoră.

Annabelle este o producţie Atomic Monster/Safran Company prezentată de New Line Cinema şi distribuită de Warner Bros. Pictures, companie a Warner Bros. Entertainment.

În România va fi distribuit de Freeman Entertainment.

Frumoasa păpușă în rochie de mireasă

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Magdalena Popa Buluc 7431 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.