ANR îl acuză de calomnie pe Iulian Fota

Alianța Noastră România a luat act cu surprindere și indignare de afirmațiile făcute duminică seara de domnul Iulian Fota la Realitatea TV, în emisiunea moderată de Rareș Bogdan. Fostul consilier prezidențial al domnului Traian Băsescu, cel care a introdus în Strategia Națională de Apărare inepția conform căreia presa reprezintă un pericol de siguranță națională, a adus o acuzație extrem de gravă la adresa formațiunii noastre politice. Și anume că Alianța Noastră România militează pentru scoaterea României din parteneriatele euroatlantice la care țara noastră s-a angajat.

Afirmația este total falsă!

Cităm, iată, în cele ce urmează, ad litteram, unul dintre cele 7 obiective ale Alianței Noastre:

”Aflată la frontiera sud-estică a NATO şi UE, fidelă parteneriatului strategic Euro-Atlantic, România va fi un stat cu adevărat puternic doar în măsura în care va dispune de o armată naţională, bine înzestrată şi antrenată, şi de o industrie de apărare de prim rang”.

Așadar, politica Alianței Noastre România este diametral opusă afirmațiilor tendențioase și iresponsabile ale domnului Iulian Fota.

Îi solicităm în mod public fostului consilier prezidențial să își retragă acuzațiile și să recunoască faptul că a fost dezinformat și că a dezinformat la rândul său.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.