Antena 3, atac dur la Mihai Tudose

Tribunalul Antena 3 a decis vinovatul în scandalul dintre președintele PSD Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose.

Realizatorul acestei televiziuni, Adrian Ursu, a susținut marți, după ce a văzut interviul cu Tudose, că premierul este ”preș la ușa DNA”, iar Guvernul pe care îl conduce are „o performanță lamentabilă”, la fel ca și cabinetul Grindeanu.

”Domnul Tudose aseară a făcut agenda, a dat niște răspunsuri care au generat agenda multor zile de acum încolo. Încearcă să pară lider, dar este de fapt, după cum am auzit din discursul său, preș la ușa DNA, ceea ce pe mine m-a dezamăgit ușor”, a spus Ursu, la emisiunea Sinteza zilei, citat de site-ul televiziunii.

Referindu-se la situația actuală din PSD, Adrian Ursu a catalogat-o ca pe o ”găină beată”.

”Cred că așa s-ar traduce la mine la țară. Un guvern cu o performanță lamentabilă, ca și Guvernul Grindeanu. Guvernul nu reușește să-și ducă la îndeplinire programul cu care a câștigat alegerile. Au venit cu un program cu care au reușit să convingă că e realist, dar acum nu reușesc să-l ducă la capăt”, a adăugat Adrian Ursu.

Și Mircea Badea, realizator Antena 3, a lansat un atac la premier. Badea a explicat, în pasa de la ”Sinteza Zilei”, de ce ar exista o așa mare diferență între încrederea românilor în PSD, respectiv încrederea în Executiv.

”Datele arată așa din două motive. Scorul mare la PSD din cauză de Codruța, scorul mic la Guvern, din cauză că e prost. Guvern prost, scor prost, PSD persecutat de Codruța, procent mare. O mare parte din populația României a votat cu PSD, PNL a ajuns la sub 20% pe bază de Codruța, penalii, penalii, cătușe, cătușe. Se menține asta, ca atare PSD e sus. Cred în acest sondaj (al lui Marius Pieleanu – nr.)” a spus Mircea Badea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.