×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 8 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Sâmbătă, 23 septembrie 2017, 06:55
EUR (€)
-0.0037 ↘
4.5950 RON
USD ($)
-0.0277 ↘
3.8316 RON
• • •
Un concubinaj cu scântei
Antena 3: "Dacă acesta este Dragnea, să ne ferească Dumnezeu" (Video)

Tensiuni între Liviu Dragnea și Antena 3, post frecventat des de liderul PSD. Luni, Dragnea a muștruluit televiziunea în văzul tuturor pentru unele relatări despre el. În timpul unei declarații pe holurile Parlamentului, președintele PSD a bătut în microfonul reporterului Antena 3, spunând: ”Sper să fi meritat mizeria din ultimele două zile! Sper să fi meritat și eu chiar mi-aș dori să merite”.

Seara, Dragnea a primit replica de la vedetele acestei televiziuni.

Adrian Ursu a declarat, la emisiunea Sinteza zilei, referindu-se la gestul președintelui PSD, că "dacă acesta este Liviu Dragnea, să ne ferească Dumnezeu".

”Dacă îi vom putea privi și ochii în clipa în care spune și face acele gesturi, eu cred că ori îl vom descoperi pe un Liviu Dragnea pe care nimeni nu l-a cunoscut până acum, ori, de fapt, ceea ce am văzut și cunoscut până acum este o uriașă minciună. Dacă acesta este Liviu Dragnea, să ne ferească Dumnezeu. Eu sper că era doar pradă unor emoții pricinuite de episoadele braziliene și nu dorește să aibe aceleași apucături dictatoriale cu presa, apucături pe care le-au mai avut și alții, de-a lungul timpului”, a spus Ursu.

Și directorul Antenei 3 Mihai Gâdea i-a transmis un mesaj președintelui PSD.

„Domnule Dragnea, nu ar fi mai bine să vă ocupați de guvernare? De astea, cu microfoanele, ne ocupăm noi. De mulți ani de zile, publicul ne preferă pe noi, de departe, pentru onestitatea și pentru faptul că noi nu am făcut niciun compromis cu nimeni. Niciodată. Înțeleg că reacția domnului Dragnea bătând în microfonul Antena 3 a fost un reportaj făcut de colegii mei despre niște businessuri ale fiului său. Un club de manele de nu știu unde din Teleorman. Bun, dacă e ceva în neregulă, puteți da un drept la replică. (...) Când ești politician la putere ești supus atenției și lupei prin care se uită presa. Impresia mea este că aveți niște restanțe foarte mari față de alegători. Impresia mea este că vă aflați după o criză politică majoră iar răfuielile cu presa lăsați-le pentru trecut și pentru Traian Băsescu”, a spus Gâdea.

Liderul PSD a urecheat această televiziune la care s-a înfățișat de nenumărate ori, la doar câteva zile după scandalul cu jurnaliștii de la Rise Project, în redacția cărora ANAF a descins pe nepusă masă. Potrivit lui Gâdea, Dragnea s-a arătat nemulțumit după ce Antena 3 a difuzat un reportaj despre niște businessuri ale fiului său, precum "un club de manele".

Pe de altă parte, Antena 3 a publicat duminică pe site-ul său un articol în care afirma că magazinul de pantofi de lux de pe Calea Moșilor din București, Ștefan Burdea, este deținut în acte de fiul liderului PSD în asociere cu designerul Ștefan Burdea și cu Adrian Mlădinoiu, fostul șofer al lui Dragnea și actual secretar de stat în noul guvern.

"Aici, prețul unei perechi de pantofi nu este accesibil multor români. Pornește de la 450 de lei și poate depăși 6000 de lei. Afacerea lui Dragnea a ieșit la iveală la puțin timp după ce șeful PSD a anunțat că intenționează să renunțe la indemnizația sa de 20.500 de lei pentru că i se pare nedrept ca demnitarii să aibă salarii atât de mari în comparație cu cetățenii de rând", au scris jurnaliștii acestei televiziuni.

De asemenea, Antena 3 a relatat că "milionarul Costel Comana, despre care Rise Project scria că-l însoțea pe Liviu Dragnea în deplasarările sale în Brazilia, a făcut afaceri cu liderul PSD. Comana a cumpărat mai multe imobile de la Liviu Dragnea, nu cu mult timp înainte să își pună capăt zilelor. Costel Comana intenționa să-și mute toate afacerile în Brazilia".

Aceeași televiziune l-a intervievat pe milionarul Cornel Tăbăcaru, cel mai bun prieten al milionarului sinucis Costel Comana, care a spus că nu există nicio legătură de afaceri între Comana și Dragnea în Brazilia.

Ioana RaduPublicat Marţi, 11 iulie 2017
8659
 | 6
 | 56
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Lache
+3
...m-am liniștit !...dacă a spus Tăbăcaru...
Publicat Marţi, 11 iulie 2017
+Răspunde
Tiaso
+4
citez: ...“In niciun caz comunicatul (ambasadorului israelian in Ungaria ) nu a fost menit sa delegitimeze criticismul la adresa lui George Soros, care submineaza in mod continuu guvernele alese democratic ale Israelului”, a spus purtatorul de cuvant al ministerului de externe, Emmanuel Nashton. Acesta a adaugat ca Soros a finantat organizatii “care defaimeaza statul israelian si cauta sa-i nege dreptul de a se apara”. (inchei citatul)Daca Israelul se dezice de Soros, e lumina verde si pentru tzutzerul Dragnea !!:))))
Publicat Marţi, 11 iulie 2017
+Răspunde
G.G.
-9
Nici macar nu stie sa-si joace rolul, pe care si l-a impus, pana la capat.Sau, nu mai poate.Incercarea de troc :eu va dau bani voi ne lasati in pace ,furam fiecare pe culoarul propriu,nu mai tine astazi.In Romania s-a schimbat ceva in mod drastic si nu neaparat in bine.Ca si Ponta ,Dragnea a mirosit ceva despre putere dar se pare ca nu e suficient mirosul.La masa puterii au venit cu pretentii politice si cei din justitie ceea ce nu face bine democratiei deloc. Puterea nu e o jucarie care se plaseaza de la unul la altul,puterea se ia si apoi se pierde fara remuscari.Cine nu joaca astfel va fi trist.
Publicat Marţi, 11 iulie 2017
+Răspunde
Nastratin
-9
@Intrebare : ,,Unde este furtul, evaziunea, spalarea de bani ? ''. Pai in vila cu un teren de 7000 mp , cu piscina si teren de tenis cu instalatie nocturna din Alexandria , in hotelul si spatiul comercial din Turnu Magurele , in blocul de locuinte din Bucuresti , in fermele de porci ale juniorului Dragnea , in terenurile de vanatoare , magazinul de lux din Bucuresti .....! Nu e suficient ? Si toate astea au ca proprietar un om care e bugetar de 25 de ani ! Si totusi am o banuiala , ca in spatele lu'domnu' Livu se afla adevaratii proprietari ! Are si domnu' Livu ceva dar nu chiar tot ! Altfel nu se explica de ce nu-l intreaba nimeni de sanatate !
Publicat Marţi, 11 iulie 2017
+Răspunde
lili @ Nastratin
+4
@Intrebare: Eu propun ceva "corect", cum ii place dlui Dragnea sa spuna: ca sa nu mai avem astfel de discutii, propun ca dl Dragnea sa ia celebrul PIX, sa vina intr-un studio TV neutru, dar NU la RTV sau Antena 3, sa mearga la TVR, de exemplu! Si acolo, sa explice Romanilor dragi lui cum a resuit Dl Dargnea in fiecare an, DUPA intrarea in politica, sa faca averea uriasa pe care o are azi atat el cat si fosta sotie si fiul lui! Oare vine dl Dragnea?!
Publicat Marţi, 11 iulie 2017
+Răspunde
anado tauriga
+2
nea livache e puţin în corzi şi nu degeaba. Privirea aia de fiară hăituită e cunoscută de toată lumea. Nu cred că cineva i-ar putea bănui măcar o nanosecundă pe cei de la a3, că au fraternizat cu sosroş, cu rise sau lulusa...
Publicat Marţi, 11 iulie 2017
+Răspunde
mda
-6
Cand am spus ca asta este un gargaragiu ipocrit, nu m-a crezut nimeni! Acum aveti dovada!
Publicat Marţi, 11 iulie 2017
+Răspunde
lili @ mda
+9
Sustin! PLUS!!
Publicat Marţi, 11 iulie 2017
+Răspunde
lili
-10
Dragnea e MANDRU Roman doar in Campanie! "Guvernul pune în PERICOL aniversarea MARII UNIRI de la 1 Decembrie 1918. Departamentul CENTENAR, NEFINANȚAT şi în prag de DESFIINȚARE. Departamentul Centenar e în prag de desființare, în schimb guvernul de la Budapesta ar fi înființat, potrivit rectorului UBB, Departamentul „Trianon 100”. Guvernul României nu are, nici acum, un program concret de acțiuni pentru sărbătorirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1989, deşi așteptările privind Centenarul sunt foarte mari. România a alocat până în acest moment zero fonduri, chiar dacă în proiectul aniversării „România 100” au fost implicați patru prim-miniştrii: V. Ponta, Dacian Cioloș, S.Grindeanu şi, mai nou, Mihai Tudose. Mai mult, circulă un proiect de OU prin care Departamentul Centenar se va desființa, fiind înlocuit de o Direcție în cadrul Ministerului Culturii. În Nota de fundamentare a ordonanței se arată: „Activitățile şi atribuțiile concrete ale Departamentului Centenar se vor regăsi în sfera de competență a Ministerului Culturii şi Identității Naționale, care urmează să asigure coordonarea la nivel național a pregătirii, organizării şi desfăşurării manifestărilor, acțiunilor şi proiectelor de aniversare a Centenarului României (1918-2018) şi a Primului Război Mondial. ALARMA lui A. Nastase! A. Năstase, care susține că Departamentul a fost creat de V. Ponta la sugestia sa, trage un semnal de alarmă pe blogul său: „În ultimile săptămâni însă s-a creat o Comisie parlamentară care să monitorizeze ceea ce coordonează Departamentul de la Guvern! Acum, se pare, se pregăteşte transformarea departamentului de la guvern în direcție, prin transfer la Ministerul Culturii. În timpul acesta, finanțările pentru proiecte legate de Centenar se fac DIRECT către consiliile județene!”.
Publicat Marţi, 11 iulie 2017
+Răspunde
Ana
+3
Ha ha ha! Ce gluma buna! ”De mulți ani de zile, publicul ne preferă pe noi, de departe, pentru onestitatea și pentru faptul că noi nu am făcut niciun compromis cu nimeni. SERIOS???????????? Dar oare nu voi l-ati sustinut pe Ponta, omul binomului, tradatorul propriului partid, atat in alegerile prezidentiale, cat si ca prim ministru, cu toate ca ”pactul de coabitare” semnat cu Basescu era cunoscut, desemnarea lui Kovesi in tandem cu Basescu era cunoscuta etc. Din ”onestitate” l-ati sustinut, mai, Antena 3?!?!?!? Sau pentru ca v-a promis protectie si v-a lasat in celebrul sediu in care erati scutiti de plata chiriei??? Acelasi Ponta care nu a schimbat legea prin care beneficiati de scutiri de taxe pentru drepturi de autor? Si câte altele... Nu v-ar fi rusine de demagogi!
Publicat Marţi, 11 iulie 2017
+Răspunde
gelu
+2
Lili lucreaza in redactia Cotidianul deoarece postarile de raspuns adresate editat respective nu apar cam deloc.
Publicat Marţi, 11 iulie 2017
+Răspunde
lili
-10
"Asta-i Dragnea!! Sfidare MAXIMA!! Fiu-său, Valentin Ștefan Dragnea, în plină discuție despre nocivitatea acestui mod netransparent de deținere, a decis ca ferma Salcia din Teleorman, al cărei obiect principal de activitate este creșterea porcilor și pe care o controlează de mai mulți ani, să aibă acțiuni la purtător, și nu acțiuni nominative ca până în prezent, dezvăluie Profit.ro. Acțiunile la purtător, care nu includ elementele de identificare ale titularului, sunt folosite, printre altele, și în cadrul firmei de construcții Tel Drum, prezentată în presă ca fiind "patronată din umbră" de L. Dragnea, ipoteză negată însă repetat de acesta. Dragnea junior controlează mai multe firme, printre care și Ferma Salcia S.A. Acum, el a decis ca valoarea nominală a acțiunile existente în firmă să fie ridicată de la doar 2,5 lei la 9.000 lei/acțiune, iar acțiunile nominative să fie transformate în acțiuni la purtător. Ferma, cu 240 de angajați, a înregistrat în 2015 un profit de 89.265 lei la o cifră de afaceri de 39,5 milioane lei. Anul trecut, ferma a avut afaceri de 34,2 milioane lei și un profit net de 52.255 lei." Antena 3, mai vreti si altele? Revin!!!
Publicat Marţi, 11 iulie 2017
+Răspunde
Intrebare @ lili
+21
Lili draga, Unde este furtul, evaziunea, spalarea de bani? Pentru ca insiri numai aspecte pozitive: are 240 angajati care primesc salarii si vor primi si pensii si mai are si profit. Adica, unde sunt ilegalitatile, pentru ca, din ceea ce spui, eu mi-as dori sa existe astfel de firme cu asemenea rezultate, pe tot teritoriul patriei noastre dragi. Banuiesc ca si actiunile la purtator carora le sugerezi o tenta subversiva au la baza un cadru legal , pentru ca altfel nu ar exista
Publicat Marţi, 11 iulie 2017
+Răspunde
lili @ lili
+5
@Intrebare: NU e Ilegalitate, e SFIDARE! Adica, vor sa ascunda cine e adevaratul proprietar! De ce?! Numai HOTII isi ascund Urmele!
Publicat Marţi, 11 iulie 2017
+Răspunde
Recomandate
Replică tranșantă pentru Iohannis
Publicat acum 17 ore şi 13 minute
Ilie Năstase, consul al Cehiei
Publicat acum 14 ore şi 16 minute
PSD, reacție explozivă la anchetarea lui Shhaideh
Publicat acum 16 ore şi 41 minute
Consultare națională despre planul Soros
Publicat acum 13 ore şi 49 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Sâmbătă, 09 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Miercuri, 20 septembrie 2017
Ioan Vieru

Oficializarea excesivă a persoanelor şi a diverselor contexte se produce pe fondul unei crize publice cum greu şi-ar fi imaginat cineva în anii '90.

Ioan VieruPublicat acum 10 ore şi 48 minute