Antena 3 dezvăluie numele ziariștilor care răspundeau la comenzile Elenei Udrea

Mihai Gâdea a prezentat, la Sinteza zilei, cum erau aranjate apariţiile Elenei Udrea în emisiunile PRO TV, precum „După 20 de ani” sau „Ştirile Pro TV”, în condiţii agreate de fostul ministru, conform antena3.ro.
„Filmările vor avea loc pe 6 sau 7 mai, când vrei tu. (…) Au nevoie de temele pe care vrei să le atingi. (…) Să spui exact ce, cum vrei. (…) Interviu când vrei, pe ce teme vrei. (…)”, sunt câteva extrase din mailurile primite de Elena Udrea de la emisiunile trustului Media Pro.
Mai mult, consiliera Elenei Udrea trimitea întrebările preferate de fostul ministru jurnaliştilor de la „După 20 de ani”, aşa cum indică documentele prezentate de Mihai Gâdea la „Sinteza zilei”.

Extrasele din acest mailuri au fost puse la un loc de procurorii DNA, în urma percheziţiilor informatice efectuate în dosarul lui Tudor Breazu, fostul asistent personal al Elenei Udrea.

ACTUALIZARE:

Au mai fost prezentate corespondențe electronice între Breazu și Sorin Kosz ori Sorin Enache de la Realitatea TV dar și dintre același expeditor și Aura Țițirigă de la b1TV. Au mai fost pomenite și numele lui Dan Andronic și al lui Vlad Macovei de la Evenimentul Zilei.

ACTUALIZARE:

Gâdea a prezentat un alt mail trimis de Tudor Breazu către Elena Udrea, în care o anunţa în legătură cu apariţia unei ştiri negative, dar şi cu modul în care a plănuit să o contracareze.
Astfel, potrivit mailului, Breazu i-a aranjat fostului ministru Elena Udrea apariţii la B1 Tv, alături de simpatizanţii ei, dar şi la Realitatea Tv. Mai mult, el o asigură că inclusiv „Ziarul Financiar se ocupă!”. Tudor Breazu o asigură pe Elena Udrea că jurnaliştii Pro TV vor trata subiectul „în derizoriu, dacă va lua amploare”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.