Antonescu, atac dur la Băsescu

Fostul lider PNL Crin Antonescu a declarat luni, referindu-se la fostul președinte Traian Băsescu, că acesta este „o rușine”, întrebându-se cum mai poate acesta dormi având în vedere ce i se întâmplă Monicăi Iacob Ridzi.

Întrebat la Parlament ce părere are despre revenirea pe scena politică a lui Traian Băsescu, Antonescu a spus: „Să fie sănătos și să dea din el tot ce e mai bun, dar nu pe scena politică, pentru că acolo a dat. Domnul Băsescu este, probabil că acum o văd și cei mai înverșunați susținători ai domniei sale, domnul Băsescu este o rușine și dacă stau și mă gândesc cum poate dormi liniștit numai când vede ce se întâmplă, să spunem, cu biata Monica Ridzi? Mi-e peste mână fie să și glumesc despre domnul Băsescu”.

Monica Iacob Ridzi a fost condamnată la cinci ani cu executare în urma unui eveniment la care a participat și Elena Băsescu, iar în presă s-a speculat că fiica lui Băsescu ar fi fost principala beneficiară a evenimentului.

Ridzi, care susține că e grav bolnavă, a fost încarcerată recent. Aceasta a fost acuzată de procurori de abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Naţională a Tineretului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.