Antonescu despre ipoteza unei remanieri

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat joi că nu a avut nicio discuţie cu premierul Victor Ponta despre ipoteza unei remanieri guvernamentale.

„N-am avut nicio discuţie cu premierul despre ipoteza unei remanieri a domnului Varujan sau a doamnei Câmpeanu sau a oricui altcuiva. De vreme ce nu am avut o astfel de discuţie, categoric pot să infirm orice ipoteză. Pentru că în permanenţă, de la primul Guvern Ponta şi până astăzi, am avut mereu cu premierul o legătură foarte strânsă şi nu doar în cazul unei posibile remanieri, ci pentru toate problemele care se ivesc pe parcursul unei colaborări guvernamentale. Întotdeauna premierul mi le-a comunicat, le-am discutat, le-am rezolvat. Aşa ceva, o asemenea ipoteză este lipsită de orice fundament. (…) Domnul Varujan Vosganian este bine-mersi ministrul în cabinetul Ponta”, a spus Crin Antonescu, la Palatul Parlamentului.

El a precizat că nu a existat nicio discuţie în vreunul dintre forurile PNL în care Varujan Vosganian să îşi fi exprimat vreo nemulţumire.

Întrebat dacă i s-ar cere să accepte remanierea celor doi miniştri, Antonescu a afirmat că în cazul în care PNL ar avea de gând să facă acest lucru sau dacă propunerea ar veni din partea premierului, acest lucru se va discuta în partid sau cu primul ministru.

Presa a relatat în ultimele zile că miniştrii liberali Varujan Vosganian şi Mariana Câmpeanu ar urma să fie remaniaţi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.