Antonescu îl desfiinţează pe Ponta şi-l consideră continuatorul lui Băsescu

Ultimele evenimente din tabăra lui Victor Ponta care au culminat cu aşa-zisa refacere a USL l-au determinat pe Crin Antonescu la o nouă ieşire în media. În care a comparat „noul USL” cu alianţa făcută de comunişti în 1946 şi i-a desfiinţat pe actorii zilei de vineri.

Atac la rupere la Ponta şi Tăriceanu

Crin Antonescu a dat un interviu telefonic la Realitatea TV în care a desfiinţat aşa-zisul USL refăcut şi a dat de pâmânt cu Victor Ponta şi C.P.Tăriceanu. În premieră Antonescu a spus cu subiect şi predicat că Victor Ponta este adevăratul continuator al lui Traian Băsescu şi că va fi un preşedinte extrem de periculos. După manifestarea de la Palatul Parlamentului în care chipurile s-a reînfiinţat USL şi după referirile la adresa lui făcute de Victor Ponta şi Liviu Dragnea, Crin Antonescu a anunţat că s-a decis să voteze

Despre „refacerea USL”

În 1946, comuniştii deşi aveau sprijinul armatei sovietice nu au avut curajul să se prezinte singuri în alegeri ci sub masca unei alianţe cu participarea mai multor forţe, inclusiv unii liberali, cei al lui Tătărescu
Avem acum de-a face cu aceeaşi tentativă de fraudă morală masivă, de deghizare politică a unei forţe politice cu aspiraţie totalitară (PSD – n.a.)
Acest USL anunţat acum este o enormă ruşine.

Despre Victor Ponta

Mă tem că dacă Ponta câştigă vom avea o continuitate a ceea ce înseamnă sistemul băsist. Cred că adevăratul continuator al lui Traian Băsescu este Victor Ponta. Ponta a trădat spiritul USL.
Dacă Ponta câştigă, vom avea un preşedinte prefăcut, mincinos şi slab!
În ultima zi de campanie, Ponta vine cu încă o minciună şi îşi ascunde identitatea. Nu are curajul să spună cine este. Dl Ponta a simtit mereu nevoia de a merge de mână cu cineva, de a se legitima mereu cu altcineva. A fost la început Antonescu, acum cu Tăriceanu
Ce a făcut domnul Ponta în seara asta, această imensă mascaradă politică, m-a determinat să votez duminică!

Despre C.P.Tăriceanu

Ponta i-a spus domnului Iohannis că nu e decât o poleială de Antonescu şi în interior e Băsescu. Nu e adevărat. Tăriceanu, oricât de poleit, nu poate semăna cu Crin Antonescu. Tăriceanu, această întreţinută politică, nu poate avea pretenţia că reprezintă altceva decât piticii pe care şi i-a anexat Ponta.
Tăriceanu a fost instalat într-o livrea roşie croită de PSD
Tăriceanu este o mare ruşine

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Lucian Gheorghiu 3052 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.