Cântăreață celebră a anunțat că se sinucide (Video)

Cântăreaţa irlandeză Sinead O’Connor a publicat pe Facebook un comentariu în care a vorbit despre intenţia sa de a se sinucide, precizând că a luat o supradoză, în prezent artista fiind bine şi primind îngrijiri medicale, potrivit tmz.com, citat de Mediafax în pagina electronică.

Sinead O’Connor a anunţat pe pagina sa de Facebook că a luat o supradoză ca răspuns la o serie de „trădări oribile” la care a fost supusă de familia sa. În acest mesaj, cântăreaţa şi-a acuzat familia pentru gestul pe care o să îl facă. Artista a invocat „cruzimea îngrozitoare” la care este supusă de soţul său, de copiii săi şi chiar de iubita fiului ei, precizând că toate acestea ar fi început în luna august, când artista ar fi suferit o intervenţie chirurgicală.

„Am luat o supradoză. Nu există o altă cale pentru a primi respect. Nu sunt acasă. Sunt la un hotel, undeva în Irlanda, înregistrată sub un alt nume”, a mai scris cântăreaţa, în vârstă de 48 de ani.

Ulterior, potrivit unor surse din Poliţia irlandeză, Sinead O’Connor a fost găsită în Dublin şi este bine, primeşte îngrijiri medicale, conform billboard.com.

Și în 2011, cântăreaţa irlandeză a publicat pe Twitter o serie de comentarii în care a vorbit despre dorinţa ei de a se sinucide. Sinead O’Connor a încercat să se sinucidă şi în ziua în care împlinea vârsta de 33 de ani. Cântăreaţa irlandeză a fost căsătorită de patru ori şi are patru copii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.