Anunțul Guvernului după ce Ponta s-a întors în țară

Premierul Victor Ponta s-a întors din vacanța din Statele Unite. Ponta a ajuns, luni, la Guvern, fără cârje, după 12 zile de concediu în SUA perioadă în care l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea să asigure permanenţa postului de prim-ministru.

Cei care așteptau să vadă ce acțiuni va întreprinde premierul la întoarcerea în România sunt anunțați de Guvern că Ponta se duce luni seară la 19.30 la postul TV al lui Sebastian Ghiță.

„Primul-ministru Victor Ponta va fi invitatul unei „Ediții speciale” prezentată de Cristina Șincai, la postul de televiziune România TV”, a anunțat Guvernul luni pe site-ul oficial.

Ponta a anunțat pe 28 iulie că va pleca în concediu de odihnă până pe 9 august alături de soția sa și de cei doi copii.

„Plec în concediu, mă întorc duminică, pe 9 august. E concediu de odihnă cu familia, mă duc în afara țării. Nu mă duc acum la niciun control în Turcia. E un lucru pe care-l vor decide medicul din România, domnul Codorean, și cu medicul care m-a operat, din Turcia, undeva la sfârșitul lunii august, în funcție de cum evoluează recuperarea. Plec în concediu cu soția și cei doi copii”, preciza atunci premierul.

Victor Ponta a fost fotografiat la aeroportul din Miami, iar ulterior site-ul EurActiv.ro a scris că premierul s-a îmbarcat pe vasul de croazieră Oasis of the Seas într-o excursie de o săptămână în Caraibe.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.