Anunţul lui Ponta legat de taxa de la podul Cernavodă

Premierul Victor Ponta a anunţat joi că plata taxei de trecere a podului peste Dunăre de la Feteşti – Cernavodă va fi suspendată permanent la sfârşit de săptămână, spunând că CNADNR este incompetentă în a identifica un sistem în care şoferii să achite taxa fără a sta la coadă.

„Am reuşit ca întotodeauna, când o instituţie sau o companie nu e în stare să rezolve o problemă simplă, CNADNR a reuşit să facă tot o catastrofă la bariera de la Feteşti. Oamenii cred că nu se mai duc în vacanţă de groaza că…nu ştiu cum s-au gândit orele alea, poate gândesc eu mai bine şi îi anunţaţi că de vineri până luni nu se plăteşte acolo, la Feteşti. Ţinem oamenii pentru 13 lei, ne batem joc de ei şi faptul că CNADNR e atât de incompetent încât nu e în stare să facă un sistem să poată oamenii să treacă mai repede, să plătească, nu e vina oamenilor”, a declarat Ponta în şedinţa de Guvern.

Ponta i-a spus ministrului Transporturilor, Ioan Rus, că ştie că mai mult merge spre Transilvania decât spre litoral, dar poate arată că există o soluţie de rezolvare la „ce nu au fost în stare ăştia să facă atâţia ani”, deoarece nu a fost găsit încă un om suficient de inteligent să prezinte un sistem în care şoferul să poată achita taxa fără a aştepta la rând 2-3 ore.

„Deocamdată, rezolvăm româneşte, adică ridicăm bariera trei zile, dar eu am speranţa că dumneavoastră, cu spiritul antreprenorial, reuşiţi să găsiţi o soluţie ca să nu ne mai batem joc de oameni”, i-a spus Ponta lui Rus.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.