Anunțul ministrului Teodorovici despre Codul Fiscal

Articolul Pentru a produce efectele scontate / Teodorovici: Codul Fiscal va rămâne în forma aprobată de Parlament a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

Sierra
0
Basistii cat au fost la putere au propovaduit evaziunea fiscala, jaful national, iar acum nu sunt de acord cu aceste scaderi de taxe pentru ca PSD ar avea de castigat in sondaje.
Publicat acum 11 minute
+Răspunde
homo horibilis
0
Romania are o economie atipica, zice Teodorovici. Absolut! Nu sunt fan Isarescu, dar e normal ca investitor sa vrei sa-ti protejezi investitia. Finalmente trebuie totusi sa ne intrebam de ce sa mai investesti daca nu esti pregatit si pentru esecuri? E mai cinstit sa bagi banii intr-un circuit economic cotidian (real si ne-supraevaluat) decat sa speri la profit facut peste noapte.
Publicat acum 25 minute
+Răspunde
Toto
-3
La puscarie cu clica de hoti si tradatori din PSD…..
Publicat acum o oră şi 4 minute
+Răspunde
Juju
+10
Isarescu nu se pricepe la economia reala. El este doar un purartor de cuvant al unor ordine venite din afara, este un individ toxic pentru Romania.
Publicat acum 5 ore şi 20 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.