Polițist UCIS în Suceava

Un poliţist a fost ucis joi noapte în Gara Burdujeni, din Suceava.

Asasinatul a avut loc în jurul orei 21.00, când poliţistul, care lucra la Poliţia Transporturi Feroviare, patrula pe peronul Gării Burdujeni.

„La un moment dat, un tânăr a venit prin spatele poliţistului şi, fără a spune ceva sau a face vreun alt gest, l-a înjunghiat în gât. Poliţistul a căzut, iar tânărul, în vârstă de 24 de ani, a continuat să îl lovească cu cuţitul în zona toracelui”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, precizând că între poliţist şi tânăr nu existase niciun conflict anterior.

Medicii ajunși la fața șocului nu l-au mai putut salva pe polițist.

Agresorul a fost imobilizat la scurt timp de la incident, în gară, de către o patrulă de poliţişti. Vezi detalii despre asasinul polițistului din Suceava.

Victima este agentul șef de poliție Vezeteu Sorin, ajutor șef de post la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Suceava. Polițistul avea 38 de ani şi era tatăl a doi copii.

Tragedia a fost anunțată pe pagina de Facebook a Poliției Române, iar ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a reacționat, la rândul ei, într-o postare pe propria pagină.

„Agent șef de poliție Vezeteu Sorin, ajutor șef de post la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Suceava, a căzut la #datorie! Dumnezeu să-l odihnească!”, anunță Poliția Română.

Ministrul precizează, în postarea sa, că suspectul a fost prins și este cercetat pentru faptă.

„În această seară un polițist a fost înjunghiat mortal în gara Burdujeni, Suceava. Suspectul a fost prins și este cercetat! Sunt alături de familia îndurerată și de colegii din Poliția Transporturi Feroviare ai agentului Vezeteu Sorin, ajutor șef post la Postul de Poliție TF Suceava. Împreună cu echipa de conducere din Ministerul Afacerilor Interne voi face toate cele necesare pentru a-i ajuta în aceste momente grele”, scrie ministrul de Interne în postarea sa.

Carmen Dan: De ce polițistul a fost singur în momentul agresiunii

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.