Apartamentul Elenei Băsescu, spart

Apartamentul în care locuieşte Elena Băsescu, într-un complex rezidenţial din sectorul 1 al Capitalei, a fost spart, iar principalul suspect este paznicul imobilului, care a fost arestat preventiv.

Potrivit unor surse din Poliţie citate de Mediafax, în 6 august, EBA a sesizat Secţia 1 Poliţie că la începutul lunii unul dintre paznicii complexului rezidenţial în care locuieşte ar fi intrat în locuinţa sa şi ar fi furat mai multe haine şi cosmetice.

Aceasta le-a spus poliţiştilor că furtul a fost posibil deoarece uşa apartamentului nu era închisă, ea precizând, de altfel, că uneori nu încuie locuinţa.

Poliţiştii au stabilit că principalul suspect este paznicul complexului, Paul Macarenco, în vârstă de 62 de ani, astfel că în 7 august au percheziţionat locuinţa acestuia unde ar fi găsit mai multe din bunurile reclamate de fiica lui Traian Băsescu. Bunurile respective i-au fost returnate Elenei Băsescu de către anchetatori.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.