Apple a lansat iPhone 4S. Lumea aştepta iPhone 5

Surpriză la conferinţa Apple! Toată lumea aştepta cu sufletul la gură iPhone5, dar oficialii companiei au anunţat că lansează iPhone4S.

iPhone 4S este de doua ori mai rapid decât iPhone 4, mai subţire şi cu un ecran mai mare. Una dintre principalele noutăţi ale iPhone 4S este comanda vocală. Cu ajutorul aplicatiei, prin recunoaşterea vocii, telefonul iPhone 4S va prelua comenzile utilizatorului.

iPhone 4S are display Retina iPhone 4S care va avea un procesor A5iPhone 4S va avea o cameră HD de 8 megapixeli. iPhone 4S poate filma la rezoluţia HD 1080p

Preţul pentru noul iPhone 4S va porni de la 199 $. Mai exact, 199$ pentru modelul cu 16 GB, 299 $ pentru cel de 32 GB şi 399 $ pentru modelul de 64 GB.

La ora 20 (ora României) a urcat pe scenă Tim Cook, noul CEO Apple .”E o plăcere pentru mine să vă am ca oaspeţi”, le-a spus Cook celor prezenţi.WIRED.com a publicat o imagine cu Cook la începutul conferinţei. Cook a vorbit despre creşterea vânzărilor Apple şi despre deschiderea unor noi magazine.

Cook, despre iPhone: „Următorul iPhone. Probabil din cauza asta este plină camera acum. În acest moment, din totalul iPhone-urilor vândute, mai mult de jumătate sunt iPhone 4”.Cook schimbă subiectul, trecând la iPad: „Voi reveni mai târziu la iPhone”.iPad-urile în şcoli pot schimba modul în care predau profesorii şi metoda prin care copiii învaţă. Mulţi profesori sunt de acord cu noi. Fiecare stat din America are un plan de dezvoltare în acest sens.Trei din patru tablete vândute în SUA sunt iPad.Scott Forstall a urcat pe scenă şi vorbeşte despre aplicaţiile Apple.Forstall a vorbit şi despre camera noului iPhone care va fi mai uşor de accesat.Noul sistem de operare iOS5 va fi disponibil din 12 octombrie.O nouă aplicaţie pentru iPhone: „Find my friends”. Vei putea afla unde se află familia sau prietenii.Din 12 octombrie, va fi disponibil şi serviciul iCloud. Utilizatorii vor putea accesa mii de melodii din librăriile iTunes. A fost anunţat noul iPhone 4S care va avea un procesor A5. iPhone 4S are display Retina şi este de două ori mai rapid decât iPhone 4.

iPhone 4S va avea o cameră HD de 8 megapixeli. iPhone 4S poate filma la rezoluţia HD 1080p. Comanda vocală este una dintre principalele noutăţi ale iPhone 4S. Aplicaţia se numeşte Siri. Telefonul va putea spune cum este vremea. Mai mult, se vor putea trimite şi SMS-uri vocale. Limbile pe care le vorbeşte noul iPhone sunt engleză, franceză şi germană.

Pe 14 octombrie va fi lansat în Statele Unite, Canada, Australia, Marea Britanie, Franţa, Germania şi Japonia. Din 28 octombrie, va fi disponibil în alte 22 de ţări (România nu se află nici pe această listă), iar până la sfârşitul anului în alte 70 de ţări.Au fost anunţate şi preţurile: La finalul conferinţei, Cook a spus: „Îmi pare rău prieteni, nimic despre iPhone 5… Deocamdată…”

Evenimentul tehnologic al săptămânii, lansarea noului gadget Apple a monopolizat blogurile şi reţelele sociale. Zvonuri în legătură cu capacităţile acestuia au înconjurat, oricum, internetul, de câteva săptămâni. Toţi fanii dependenţi de tehnologie au aşteptat lansarea acestuia în cadrul conferinţei Apple, „Let’s talk iPhone”, care s-a desfăşurat marţi seară.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.