Apple pune la cale o producţie-record de iPhone 6 Apple

Apple a cerut furnizorilor să producă între 70 şi 80 de milioane de exemplare din cea mai nouă versiune a smartphone-ului iPhone (iPhone 6) până la finele acestui an, cea mai mare producţie iniţială a iPhone, informează Wall Street Journal, citând surse apropiate, transmite Reuters, conform ziarului Bursa.

Astfel, Apple previzionează vânzări record pentru vânzarea noului iPhone 6, în condiţiile în care, anul trecut, comenzile sale iniţiale pentru modelele iPhone 5S şi 5C au vizat 50 până la 60 de milioane de unităţi, susţine WSJ.

Sursele citate de WSJ susţin că firmele Foxconn şi Pegatron Corp au de gând să demareze luna viitoare producţia de masă a modelului iPhone 6 cu un ecran de 4,7 inci, în timp ce Hon Hai Precision Industry Co ar urma să înceapă producţia de masă a modelului cu ecranul de 5,5 inci, în luna septembrie.

Cele două modele de telefoane iPhone 6 ar urma să aibă ecrane mai mari decât panelurile de 4,0 inci, care echipează actualele modele iPhone 5S şi 5C.

Ambele ecrane pentru iPhone 6 sunt aşteptate să utilizeze tehnologia in-cell touch panel. Ţinând cont de posibilitatea unor rebuturi apărute în timpul producţiei noilor display-uri, Apple le-a cerut producătorilor de componente să fie pregătiţi să producă până la 120 de milioane de iPhone-uri până la finele acestui an, susţine WSJ.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.