Apropiați ai lui Sebastian Ghiţă, aduși la DNA Ploieşti

Cumnatul lui Sebastian Ghiţă, Cristian Anastasescu, a fost adus cu o maşină a MAI la DNA Ploiești.

Update Și omul de afaceri Bogdan Padiu, apropiat al lui Sebastian Ghiță, a fost adus la DNA Ploiești luni la prânz în calitate de suspect într-un dosar de coruptie.

Padiu conduce grupul de firme Teamnet, fondat de Sebastian Ghiță, care a câștigat multe contracte cu statul.

Anastasescu a refuzat să spună care sunt motivele pentru care a fost ridicat şi adus la audieri.

Numele lui Anastasescu apare în mai multe dosare în care este urmărit penal sau inculpat Sebastian Ghiţă.

Cristian Anastasescu a mai fost audiat în calitate de martor în dosarul Herțanu, dar și în dosarul în care Sebastian Ghiță a fost trimis în judecată alături de foști șefi de parchete și poliție.

Potrivit unor surse judiciare, cumnatul lui Ghiță a fost adus pentru audieri în calitate de suspect.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.