Aristotel Căncescu se retrage din afacerile de media

Cercetat în libertate, sub control judiciar, într-un dosar în care este acuzat de fapte de corupţie, preşedintele CJ Braşov, Aristotel Căncescu, vrea să se retragă treptat din business-ul de media. Acesta a cedat marţi televiziunea Mix 2 Braşov unor colaboratori ai săi.

CNA a analizat, în şedinţa de marţi, o solicitare a societăţii Canaris SRL, care îl are ca asociat unic pe Aristotel Căncescu, de cedare a licenţei audiovizuale pentru televiziunea generalistă Mix 2 din Braşov către societatea Necom Advertising SRL, ai cărei acţionari sunt Florentin Cozmolici (95%) şi Mihaela Nechita (5%), potrivit site-ului Mediafax.

La şedinţa CNA au fost prezenţi Florentin Cozmolici şi Onelia Pescaru, reprezentantul societăţii Canaris.

Transferul licenţei televiziunii Mix 2 de la Aristotel Căncescu la Cozmolici şi Mihaela Nechita a fost aprobat marţi, de membrii CNA, cu şase voturi „pentru” (Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel-Vasile Buda, Christian Mititelu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea), în timp ce Valentin Jucan şi Florin Gabrea au votat „împotrivă”.

Aristotel Căncescu mai deţine licenţele postului de radio Super FM şi ale televiziunilor Mix TV şi TVF, prin societatea Canaris SRL.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.