Mamaia, cea mai la modă staţiune

Participantă la Festivalul Internaţional al Cluburilor de la Monte Carlo alături de alte 200 de ţări şi nu mai puţin de 150 de cluburi renumite din Europa, Asia şi America, Mamaia se poate lăuda cu premiul pentru cea mai la modă staţiune.
Fără rivali, și-a adjudecat premiul, înmânat primarului Radu Mazare, după o competiție la care Mamaia a participat cu cinci cluburi: EGO, CRUSH, FRATELLI, CREMA si BELLAGIO.

Radu Mazăre, prezent la eveniment pentru a încuraja echipa ce reprezintă staţiunea Mamaia, a fost prezentat de organizatori ca o adevărată vedetă.

Reprezentanţii cluburilor de la noi spun că anvergura evenimentului arată cât de departe a ajuns staţiunea Mamaia.

Toată floarea cea vestită a cluburilor a fost prezentă la Monte Carlo, evenimentul fiind un adevărat spectacol inovator de laser şi lumini. Prinţul Albert de Monaco a fost prezent la eveniment alături de bunul său prieten, tenismenul român, Ilie Năstase.

“Cea mai fashion şi dinamică staţiune” este premiul care lipsea României, acesta fiind înmânat, în aplauze, primarului Constanţei Radu Mazăre, care a ridicat trofeul ce în alţi ani ajungea la Ibiza sau Saint-Tropez.

La Monte Carlo, Mamaia, kilometrul zero al distracţiei în acest sezon estival, a fost premiată pentru petrecerile din cluburi, paradele carelor alegorice şi pentru Festivalul Internaţional de Modă care a arătat lumii întregi atracţiile staţiunii noastre. Mamaia le-a luat astfel faţa unor staţiuni renumite din Europa, Asia şi America.

După ce străinii ne-au lăudat pentru fetele frumoase şi felul în care ştim să întreţinem distracţia în cluburile din Mamaia, premiul acordat reprezintă o recunoaștere eficială a faptului că Mamaia este cea mai fashion şi dinamică staţiune din lume.

Cum am convins juriul să ne dea acest premiu? Primarul Mazăre spune că decisive au fost investiţiile din ultimii ani făcute în ridicarea unor cluburi de 5 stele la Mamaia. La toate au contribuit paradele carelor alegorice şi Festivalul Internaţional de Modă transmis de Fashion TV în toată lumea.

Premiul obţinut la Monte Carlo îi face pe proprietarii de cluburi să viseze cu ochii deschişi la sezonul viitor, când speră ca străinii să vină în număr şi mai mare la Mamaia. Şi ca să mai arate o dată că ştim să îi facem pe turişti să se simtă bine pe litoralul nostru, animatoarele şi dansatorii mai multor cluburi din Mamaia au prezentat pe scena de la Monte Carlo un spectacol plin de culoare şi mişcări provocatoare.

Evenimentul de la Monte Carlo a fost transmis live în aproape 200 de ţări, iar

Pentru staţiunea Mamaia a contat şi promovarea făcută prin intermediul Fashion TV. Şi, astfel, din favorită la câştigarea premiului “cea mai fashion staţiune” la Festivalul Internaţional al Cluburilor de la Monte Carlo, Mamaia ar putea deveni gazdă în 2013 a acestui eveniment. Anunţul a fost făcut chiar de primarul Constanţei, Radu Mazare, la Monte Carlo, într-o conferinţă comună susţinută alături de primarul monegasc, George Marsan.

De asemenea, Mazăre se gândește la două pieţe către care litoralul românesc, spune edilul, se poate îndrepta cu uşurinţă, respectiv Rusia şi ţările arabe. Primarul a anunţat că sunt investitori din aceste zone care vor să construiască noi hoteluri şi restaurante la noi.

Radu Mazăre a menţionat că va încerca să creeze o zonă cu facilități fiscale pentru cazinouri pe litoralul nostru, cu sprijin de la București. Plecând de la problemele legate de clădirea Cazinoului din Constanţa, Radu Mazăre s-a gândit că nu ar fi rău ca, prin deputaţii PSD, să promoveze un proiect de lege prin care să creeze pe litoral o zonă cu facilităţi fiscale şi legislative pentru cazinouri.

„Cel mai important lucru este că după discuţiile cu premierul Victor Ponta am găsit voinţa politică pentru promovarea şi susţinerea unui astfel de proiect. Nu ştiu să spun acum dacă va fi vorba despre toată fâşia de litoral de la Sulina la Vama Veche, dar în mod cert, în ceea ce priveşte Constanţa, Mamaia o să fie o zonă specială cu facilităţi pentru cazinouri. Dacă după alegeri avem majoritatea în Parlament va trece această lege. Singurul lucru la care trebuie să fim atenţi este să nu intrăm în conflict cu reglementările europene”, a declarat primarul Radu Mazăre.

De altfel, primarul Constanţei s-a declarat mulțumit de acest sezon estival, spunând că a fost cel bun „de la Ceauşescu încoace”.

„Este cel mai bun sezon de la Ceauşescu încoace dacă îi luăm şi pe cei care au venit la mare şi nu s-au înregistrat oficial şi care sunt foarte mulţi şi e foarte bine şi am lăsat să fie aşa. Aţi văzut că nu i-am fugărit pe cei care închiriază, pentru că cei care închiriază sunt de fapt constănţeni care îşi suplimentează veniturile”, a afirmat Mazăre.

Primarul s-a declarat mândru cu privire la câteva idei pe care le-a avut și care, se spune edilul, au dat și roade.

„Sunt mândru de ideea pe care am avut-o cu staţiunea Mamaia de a face locuinţe de vacanţă, de a aduce cluburi, de a dezvolta foarte mult agrementul şi anul viitor. Vă promit de acum şi cred că sunteţi şi voi convinşi că va fi un aflux şi mai mare de turişti. (…) împreună cu Federaţia Patronatelor vă anunţ să vedeţi exact investiţiile care vor fi făcute începând din această toamnă şi până anul viitor, cu dezvoltări noi de spaţii de cazare, hoteluri de cinci stele, apartamente de patru-cinci stele, hoteluri de patru stele. Mă refer la zona de la intrarea în Mamaia până la Năvodari. În opinia mea, în această iarnă vor fi investiţii de aproximativ 50 de milioane de euro în această zonă, în spaţii de cazare noi şi spaţii de alimentaţie publică şi agrement”, conchide Radu Mazăre.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.