Asfalt surpat şi mucegai la Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti

La şapte luni de la inaugurarea cu mare fast a modernizării Sălii Sporturilor Olimpia, mucegaiul a apărut pe mai mulţi pereţi exteriori, iar asfaltul din parcarea sportivilor şi oficialilor s-a surpat, scrie observatorulph.ro.

În luna octombrie a anului trecut, premierul Victor Ponta a participat, alături de primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu şi de alte oficialităţi locale şi judeţene, la inaugurarea Sălii Sporturilor Olimpia. Graba cu care s-a lucrat îşi arată acum efectele.

CÂT AR FI COSTAT SALA SPORTURILOR OLIMPIA DACĂ ERA CONSTRUITĂ DE LA ZERO

Imobilul, construit în anii 70 de comunişti, a fost modernizat pentru extinderea capacităţii, iar lucrările au durat trei ani şi au costat câteva milioane de euro. La primul meci oficial disputat în noua Sală a Sporturilor Olimpia, spectatorii au avut neplăcuta surpriză să constate că la un meci de handbal, porţile nu sunt vizibile din mai multe sectoare din tribuna nou construită din cauza unui perete!

Observaţia a fost făcută de un cititor al observatorulph.ro, care a publicat articolul EROARE MAJORĂ SALA SPORTURILOR OLIMPIA: SPECTATORII NU VĂD PORŢILE!.

În urma articolului nostru, această investiţie de mântuială a devenit „celebră” în toată ţara, Ploieştiul fiind asemănat din acest punct de vedere cu…Caracalul.

ARHITECTUL SĂLII SPORTURILOR A AVERTIZAT CNI DESPRE LIPSA VIZIBILITĂŢII PORŢILOR!

Din păcate, după aproape şapte luni de la inaugurare, Olimpia dă deja semne de „oboseală”. Pe mai mulţi pereţi exteriori a apărut mucegaiul, din cauza infiltraţiilor de apă, iar în parcarea destinată în special sportivilor şi oficialilor asfaltul s-a surpat în mai multe locuri. La sesizarea unui cititor, reporterul observatorulph.ro a realizat fotoreportajul de mai jos, prilej pentru redacţia noastră de a solicita Primăriei Ploieşti să ceară constructorului să efectueze reparaţiile până la expirarea garanţiei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.