„Asfaltatorul” Kovesi, dezvăluire de senzație

Fostul soț al Laurei Codruța Kovesi, Eduard „Bebe” Kovesi, a avut joi seara o primă reacție, după ce a fost acuzat că a livrat materiale pentru autostrada surpată, în contextul în care firma sa Led Communications se ocupa cu internet și televiziune prin cablu. Bebe Kovesi a declarat într-un interviu pentru Antena 3, referindu-se la ancheta de presă despre autostrada surpată, că materialele furnizate nu au fost folosite în zona cu probleme, apoi a făcut propria dezvăluire.

„Am derulat acolo un contract de cercetare pentru care am folosit pământuri excavate din zonă pe care ulterior le-am revândut beneficiarilor”, a spus fostul soț al șefei DNA

Între timp, presa a publicat facsimile după contracte și facturi emise de Bebe Kovesi. Nu sunt facturi de internet sau cablu, ci de balastru și consultanță în amenajare de pescării.

Sursa EVZ

„Evenimentul Zilei” scrie vineri că Bebe Kovesi și firma sa Led Communications s-au extins în activitatea de interpus pentru șantierele de autostrăzi, în tandem cu o altă firmă tampon de la Sibiu și că au mai tras o rundă de țepe unor firme românești care au prestat efectiv munca în șantier. Ar fi vorba de autostrada Lugoj-Deva pe tronsonul unde construiesc italienii de la Salini Impregilio, precum și pe autostrada Sebeș-Turda, în porțiunea pe care lucrează italienii de la Pizzrotti.

DNA are un dosar penal pe tema autostrăzii surpate Sibiu-Orăștie despre care spune că este în lucru. Narcis Neaga, fostul șef al CNADNR a fost pus sub acuzare în acest dosar la sfârșitul anului 2015. În rest tăcere!

Citiți și


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8501 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.