Atac cu arme de foc într-un club de noapte

Cel puţin o persoană a fost ucisă, iar alte şapte au fost rănite după ce un individ a deschis focul într-un club de noapte din oraşul Tampa, situat în statul american Florida, anunţă poliţia regională, potrivit Fox News, scrie Bursa. Atacul cu arme automate a avut loc în Clubul de noapte Rayne din oraşul Tampa, informează sursa citată.

„Agenţii de poliţie au intervenit urgent în Clubul Rayne, situat pe bulevardul Nebraska din Tampa; în total, au fost împuşcate opt persoane”, a declarat Ricardo Ubinas, un reprezentant al poliţiei regionale.
„Una dintre persoanele rănite a decedat”, a precizat Ubinas.

Un bărbat a surprins într-o înregistrare video momentele în care în clubul de noapte erau trase focuri de armă, transmite sursa citată.

Nu există detalii despre circumstanţele producerii incidentului şi nu se ştie dacă autorul sau autorii atacului ar fi sau nu în detenţie, precizează sursa citată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.