Atenţionare de vreme rea în toată ţara

Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni, o atenţionare de vreme rea în toată ţara.

Astfel, de luni seară, de la ora 18,00, timp de 24 de ore vom avea parte de precipitații mixte, în special ploi, şi intensificări ale vântului.

Aria precipitațiilor se va extinde dinspre vest și va cuprinde toată țara. Vor fi ploi, ce vor avea și caracter de aversă, iar în vest și nord-vest cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15-20 litri/mp.

În Maramureș, nordul Moldovei și estul Transilvaniei vor fi precipitații mixte, iar în zona montană vor predomina ninsorile, care pe crește vor fi temporar viscolite.

Marți, vântul se va intensifica temporar în majoritatea zonelor, la rafală vitezele vor depăși local 50 km/h, iar la munte, în special în Munții Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali va sufla tare, cu peste 70 km/h.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.