Au dat lumina reflectoarelor pe meserie

La un moment dat, se aflau pe cele mai înalte culmi ale celebrității și jonglau între orele petrecute pe platourile de filmare, evenimentele mondene, fuga de paparazzi și întâlnirile cu fanii. Orice star o poate lua din nou de la început cu o slujbă normală sau, de ce nu, cu o afacere proprie. În acest sens, iată câteva exemple de cântăreți și actori care au decis să „rupă“ orice fel de legătură cu lumina reflectoarelor și să urmeze alte drumuri.

  • Freddie Prinze Jr. Deschidem cufărul copilăriei și ne aducem aminte de îndrăgitul film de animație „Scooby-Doo“. Actorul l-a interpretat pe Fred, alături de Sarah Michelle Gellar (Daphne), Matthew Lillard (Shaggy) și Linda Cardellini (Velma). În prezent, Freddie se intitulează chef culinar și în 2016 și-a lansat o carte de bucate denumită „Back to kitchen“.
  • Amanda Bynes. Actrița a avut mai multe roluri în seriale și filme cunoscute precum „She’s the man/Ea e bărbatul“, „What I like about you/Ce-mi place la tine“, „Easy A/Păcătoasa“ sau „Hairspray“. Amanda s-a luptat în 2014, pe când avea 27 de ani, cu dependența de droguri și alcool. Actrița arăta mult mai îmbătrânită din cauza stilului de viață haotic. Precum alți copii-minune ai Hollywood-ului, Amanda Bynes s-a confruntat cu dependența de droguri, care a lăsat urme adânci pe chipul ei. La acea vreme, Jonathan Jaxson, purtătorul său de cuvânt, declara: „Îmi e teamă să nu sfârșească precum Amy Winehouse, dacă nu va primi ajutor. Fumează droguri și consumă cocaină. Oamenii spun că are o problemă mentală, dar eu cred că problema e doar de la narcotice“. Din fericire, Amanda a primit susținerea de care avea nevoie pentru a scăpa de acea dependență, iar în prezent ea a decis să se retragă din actorie și să devină designer. A urmat în 2016 cursurile unei școli de design vestimentar.
  • Jack Gleeson. Odată cu celebrul său rol din „Game of Thrones“, cariera actorului s-a și încheiat, fiind deranjat că era perceput doar ca faimosul personaj malefic oriunde mergea. Jack nu a mai reușit să mai prindă niciun rol important, astfel că a decis să studieze filosofia și teologia la „Trinity Collage“ în Dublin și a declarat că nu vrea să se mai întoarcă niciodată la actorie.
  • Kevin Jonas. Cândva membru al formației pop-rock „Jonas Brothers“, Kevin s-a retras din lumea celebrității și în prezent este antreprenor. El deține aplicația Yoop, care ajută utilizatorii să găsească cele mai bine cotate restaurante din jurul lor.
  • Frankie Muniz. După ce a avut mai multe roluri în copilărie și adolescență în celebrele filme marca Disney „Agent Cody Banks/Agentul Cody Banks“ și „Malcolm in the Middle/Malcolm la mijloc“, Frankie participă acum la curse de mașini, fiind un împătimit al acestora.
  • Lauren Conrad. După „Laguna Beach/Plaja Laguna“ și „The Hills/Dealurile“, Lauren a decis să se retragă din televiziune și a lansat cărțile „L.A. Candy“, „Sweet Little Lies“ și „Sugar and Spice“. Mai mult decât atât, ea deține și câteva linii de îmbrăcăminte și cosmetice.

  • Vanilla Ice. Rapperul a avut succes în cariera sa muzicală, însă a decis să spună stop. În prezent el a lansat un site pentru pasionații de imobiliare, unde îi învață cum să investească în acest domeniu. Vanilla Ice este interpretul hitului din anii ‚90 „Ice Ice Baby“, care a fost primul în topul Billboard.
  • Nikki Blonsky. Actrița a avut rolul principal în musicalul „Hairspray“, dar nu a mai reușit să obțină roluri în alte filme, astfel că a început să lucreze ca vânzătoare de pantofi, mai apoi ca hairstylist într-un salon.
  • Yanis Truesdale. După celebrul rol în serialul „Gilmore Girls/Fetele Gilmore“, Yanis și-a deschis o sală de sport în Montreal și mai apare periodic și în seriale franțuzești.
  • Liam Gallagher. Cântărețul a înființat alături de fratele său Noel Gallagher, în 1991, trupa rock Oasis. În pofida succesului pe piața muzicală, Liam îl ura de moarte pe fratele său, așa că a renunțat la proiect în 2009. Actorul s-a lansat în modă și deține în prezent o linie vestimentară în Londra, intitulată Preety Green.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.