Aur și argint pentru gimnastele românce

Gimnasta Cătălina Ponor a cucerit, sâmbătă, medalia de aur la bârnă la World Challenge Cup de la Doha (Qatar), anunță Federația Română de Gimnastică.

Românca a obținut 14.650 puncte.

Medalia de argint a fost cucerită de brazilianca Thauany Lee de Araujo cu 14.150 puncte, iar bronzul i-a revenit Filipei Martins din Portugalia, cu 13.900 puncte. Pentru Cătălina Ponor participarea de la Doha este prima sa apariţie într-un concurs internaţional după Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012.

UPDATE La aceeași competiție, Diana Bulimar a câștigat, sâmbătă, medalia de argint la sol, în vreme ce o altă gimnastă româncă Dora Vulcan s-a clasat pe locul 7.

Diana Bulimar a obținut 14.125 puncte.

Medalia de aur a fost câștigată de Giulia Steingruber (Elveția) cu 14.700 puncte, iar medalia de bronz a fost cucerită de gimnasta Zsofia Kovacs (Ungaria) cu 13.925 puncte. Pe de altă parte, Diana Bulimar a terminat pe locul 8 în finala de la paralele.

La cea de-a noua ediţie a Cupei de la Doha, dotată cu premii totale de 50.000 de dolari, participă peste 100 de gimnaşti din 33 de ţări.

Fotografia postată de Federația Română de Gimnastică.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.