Avalanșă la hotel după cutremure (Video)

Mai multe persoane al căror număr nu este încă clar au decedat în urma unei avalanşe care a afectat un hotel aflat într-o regiune muntoasă a Italiei. Avalanșa ar fi fost cauzată de cutremurele în serie de miercuri.

Update: Giampiero Parete, unul dintre cei doi oameni care au scăpat din infernul de la Rigopiano, este căsătorit cu o româncă. Doi dintre jurnaliştii de pe teren au confirmat. Cei doi copii şi soţia lui sunt prinşi sub dărâmături în hotelul despre care tot vorbesc de 12 ore. În jurul orei 18.00 a fost găsit al patrulea corp. La Rigopiano au ajuns militarii. 4 morţi, 25 dispăruţi. Despre Adriana, românca prinsă de avalanşă şi despre copiii ei nu se ştie încă nimic.

Update: Trei români prinşi în hotelul lovit de avalanşa din Italia

Update: Salvatorii au scos trei cadavre din hotel, în timp ce alte peste 20 de persoane sunt date dispărute, relatează Corriere della Sera.

Update: Hotelul a fost mutat 10 metri, relatează pe pagina sa de Facebook ziaristul Sergiu Balaban Duck.

Update: În hotel se aflau 20 de turiști și 7 angajați, potrivit Il Messaggero.

Update: A fost scosă prima victimă.

Update: Două persoane au fost găsite și salvate de sub zăpadă, una fiind în stare de hipotermie, a transmis agenția Agi.

„Sunt numeroși morți”, a declarat Antonio Crocetta, unul dintre şefii Salvamontului din Abruzzo.

Avalanşa a avut loc în noaptea de miercuri spre joi la Hotelul Rigopiano, în localitatea Farindola, pe Muntele Gran Sasso din regiunea Abruzzo.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.