Avaria de la metrou, remediată

Vineri, pe tunelul de metrou între stațiile Universitate și Unirii s-a produs, o avarie.

Update: Avaria a fost remediată

„La 15.27 avaria a fost remediată şi circulaţia a fost deschisă şi pentru staţia Universitate”, a anunţat Metrorex într-un comunicat remis presei.

„O plăcuţă de izolaţie a fost străpunsă”

„Din primele cercetări s-au constat că fumul a venit din tunel, unde pe o porţiune mică, de izolaţie (o placuţă de izolaţie aflată între talpa şinei de alimentare cu energie şi traversă), a fost strapunsă şi a degajat fum.

Din dispoziţia ISU, staţia Universitate a fost evacuată. Circulaţia s-a desfăşurat normal, fără oprire la această staţie (Universitate). Publicul călător a fost anunţat prin intermediul instalaţiei de informare din trenuri şi staţii. Echipele de intervenţie au lucrat la remedierea avariei.

La 15.27 avaria a fost remediată şi circulaţia a fost deschisă şi pentru staţia Universitate”, se arată în document.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, călătorii de pe peronul stației Universitate au fost evacuați.

La ambele stații de metrou s-au trimis autospeciale, în condiţiile în care în urma defecţiunii a apărut miros de fum.

Potrivit sursei citate, la fața locului acționează Detașamentul Special de Salvatori.

Trenurile de metrou circulă în ambele sensuri prin stația Universitate, dar fără a opri în stație. Pompierii spun că se restricționează accesul în stația de metrou Universitate.

Astăzi, 20.01.2017, orele 14.30, în staţia de metrou Universitate a fost sesizat miros de fum. Astfel, echipele de intervenţie Metrorex s-au prezentat imediat la faţa locului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.