„Avem drumuri ca la țară, dar noi stăm în Capitală!”

Câteva sute de persoane au participat duminică la un miting de protest, nemulțumiți de incapacitatea autorităților de a construi un pasaj rutier peste Șoseaua de Centură sau de a lărgi șoseaua care iese din București.

În fața Cartierului Latin din Prelungirea Ghencea, oamenii și-au exprimat nemulțumirea atât față de primarul Sorin Oprescu, cât față de premierul Victor Ponta acuzând că nu și-au respectat promisiunile de modernizare a infrastructurii rutiere, potrivit romaniacurata.ro.

Aceștiau au putut fi auziți strigând: „Nu vii cu noi, rămâi în noroi!”, “Avem drumuri ca la țară, dar noi stăm în Capitală!”, “Dăm impozite grămadă ca să stăm cu toții-n coadă!”, „Omul a ajuns pe Lună, Bucureștii n-au centură!”

Protestatarii cer construirea unui pasaj rutier peste centură la intrarea în Domnești, lărgirea șoselei, trotuare, piste pentru bicicliști și stații RATB.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.