Avion cu militari, dispărut de pe radare

Un avion de transport al forțelor aeriene din India cu 29 de militari la bord a dispărut vineri deasupra Golfului Bengal, iar autoritățile au lansat operațiuni de căutare, transmit DPA și Reuters, citate de Reuters.

Potrivit sursei citate, avionul de fabricație rusească, de tip AN-32, decolase dimineața din orașul Chennai (sudul Indiei) și se îndrepta spre Port Blair, capitala Insulelor Andaman și Nicobar (sud-vestul țării), când a dispărut de pe radare.

„Aparatul cu 29 de militari a decolat în jurul orei 8:30 am (03:00 GMT) și ar fi trebuit să aterizeze până la prânz. A întârziat, fiind lansată o operațiune de căutare”, a anunțat purtătorul de cuvânt al forțelor aeriene, Anupam Banerjee.

Presa locală a relatat că patru nave indiene urmau să ia parte la operațiunile de căutare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.