Avionul lui Băsescu, obligat să aterizeze la Sibiu

Aeronava cu care preşedintele Traian Băsescu a venit, vineri, de la Bruxelles, unde a participat la reuniunea Consiliului European, a fost nevoită să aterizeze la Sibiu din cauza condiţiile meteorologice nefavorabile.

„Consiliul European s-a încheiat azi-noapte, motiv pentru care vineri nu a mai fost program. Din cauza ceţii, aeronava în care se afla preşedintele Traian Băsescu nu a putut ateriza la Bucureşti, astfel încât a aterizat pe aeroportul din Sibiu”, a precizat, pentru Agerpres, Biroul de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Băsescu urmează să ajungă la București cu o coloană oficială de mașini.

Preşedintele Traian Băsescu a participat joi la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.

Şeful statului se întorcea în ţară de la Bruxelles, mai devreme decât era stabilit, întrucât lucrările Consiliului European s-au finalizat mai repede decât era prevăzut iniţial. Explicaţia acestei grabe ar fi fost un protest de amploare organizat vineri la Bruxelles împotriva măsurilor de austeritate şi a Consiliului European. Protestul urma să aibă loc doar câteva sute de metri de clădirea Justus Lipsius al Consiliului European.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.