Avocat Udrea: În dosar sunt menționate zeci de nume de politicieni…

Avocatul Elenei Udrea a declarat, joi, că în dosarul Microsoft, în care acesta a fost arestată pentru 30 de zile, apar zeci de nume de politicieni de top care nici măcar nu au fost chemați la audieri.

„În acest dosar nu există niciun fel de probe, doar suspiciuni, denunțuri. Nu exisă probe care să susțină acuzarea. În dosar apar zeci de nume de politicieni de top care nici măcar nu au fost chemați să dea declarații. Noi suntem pregătiți să apărem în fața instanței cu argumente noi”, a spus Marius Striblea, potrivit B1.ro.

„Elena Udrea este pregătită să se apere de toată avalanșa de nedreptăți. E hotărâtă să lupte pentru libertatea ei, nu îi este foarte simplu, dar gestionează cu putere, cu hotărâre această situație. Nu a deplâns condițiile, dar nu cred că e ca acasă”, a completat avocatul, întrebat care e starea de spirit a Elenei Udrea.

Acesta a mai spus că deputatul PMP nu are acces la internet și telefon mobil, iar mesajele care sunt postate pe contul ei de Facebook sunt scrise de oamenii din echipa sa.

„Are dreptul la o vizită pe săptămână. Nu cred că are posibilitatea legală și tehnică să se vadă cu Dorin Cocoș”, le-a mai răspuns Striblea jurnaliștilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.