Baconschi, către Udrea: Elena, trebuie să fac eforturi monumentale să nu cad sub farmecul tău

Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, s-a adresat, duminică, Elenei Udrea, spunându-i că, în calitate de coleg, trebuie să facă eforturi să nu cadă sub farmecul ei, lăudând-o că este „inteligentă, frumoasă, tenace” şi apreciind că nu o deranjează „vecinătatea oamenilor de valoare”, scrie NewsIn citată de Realitatea.net. În 2007 o corepondenţă privată publicată în presă, arăta acelaşi tip de aprecieri din partea lui Baconschi pentru frumosul feminin reprezentat pe atunci de ambsadoarea Manuela Vulpe.

„Eu, Elena, sunt foarte bucuros să lucrez cu tine. Trebuie să faci eforturi monumentale ca să nu cazi sub farmecul tău, în calitate de coleg. Eşti inteligentă, eşti frumoasă, eşti tenace, ai anduranţă la mediul general dezgustător al politicii româneşti şi nu te deranjează vecinătatea oamenilor de valoare, ceea ce înseamnă că vei putea face cu oricine echipe de valoare şi PDL are probabil nevoie de acest lucru”, a spus Baconschi, în cadrul conferinţei de alegeri a PDL Bucureşti.

Ministrul a mai precizat că se începe un proces de recâştigare a Capitalei de către PDL, comentând că Bucureştiul va fi „un laborator perfect” în alegeri, întrucât el dă tendinţa politică în întreaga ţară.

Reamintim că duminică, Elena Udrea a câştigat şefia PDL Bucureşti, filială pe care a condus-o interimar în ultimele luni, cu 979 de susţineri „pentru” din 999 voturi, în condiţiile în care a fost singurul candidat pentru cea mai înaltă funcţie din organizaţie.

Manuela Vulpe nu mai este ambasadorul Romaniei in Mexic

Un adevărat bordel politico-diplomatic

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Cristian Oprea 843 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.