Baconschi: De azi nu mai e nicio urmă de Traian Băsescu în PDL

Teodor Baconschi a spus luni, la depunerea listei candidaţilor PMP pentru euroalegeri, la sediul Biroului Electoral, că „nu mai există nicio urmă de Traian Băsescu în PDL”. De asemenea, fostul ministru de Externe a salutat venirea Elenei Băsescu în PMP.

„De astăzi înainte avem o campanie în faţă, vom da primul test electoral, avem o echipă excelentă de profesionişti. Tot de astăzi nu mai există nicio urmă de Traian Băsescu în PDL. Salut venirea Elenei Băsescu în PMP şi totodată am constatat cu o satisfacţie legitimă faptul că, prin decizia Elenei Băsescu, adversarii PMP şi-au înghiţit brusc discursul moralist”, a spus Teodor Baconschi.

Eugen Tomac a anunţat, luni, în conferinţă de presă, că Elena Băsescu a intrat în PMP.  Elena Băsescu a precizat, la rândul ei, că nu va candida la europarlamentare.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.