Badea: Sper să dizolve Băsescu Parlamentul şi să fie iar alegeri

Mircea Badea spune că speră ca preşedintele Traian Băsescu să dizolve Parlamentul, să vadă ce scor va mai obţine USL la alegeri, indignat fiind de situaţia politică actuală din ţară.

„Eu sper să dizolve Băsescu Parlamentul şi să fie din nou alegeri, să vedem cât mai ia atunci USL. (…) Pe mine mă interesează să nu-şi bată joc ăştia joc de votul meu. Este multă lume deranjată, pe bună dreptate, de faptul că avem de-a face cu o bătaie de joc, privind intenţia lui Ponta de a coopta UDMR la orice, dar mai ales la guvernare”, a spus Mircea Badea, joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Badea a continuat astfel atacurile la adresa actualului Guvern, începute chiar pe 9 decembrie, în ziua alegerilor parlamentare.

Realizatorul TV a spus duminică seara că nu-l mai vrea pe Victor Ponta premierul României, după anunţul acestuia privind o posibilă colaborare a USL cu UDMR pentru guvernare.

”Linia trebuie să se tragă peste Ponta, care nu trebuie să mai fie prim-ministru. Nu văd care e diferenţa faţă de Băsescu. Urlăm împotriva acestuia că nesocoteşte votul popular. Cel potrivnic lui. Corect. Ce-a făcut aseară Ponta? A nesocotit votul popular, mai grav chiar decât Băsescu, votul popular care îi fusese încredinţat”, a scris Mircea Badea, pe blogul său.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.