Baschetbalist american găsit plin de sânge pe malul Târnavei

Baschetbalistul american Kevin Thompson, de 25 de ani, de la echipa Gaz Metan Mediaş, a fost găsit în cursul serii de miercuri pe malul Târnavei, plin de sânge și zgârieturi pe față, anunţă site-ul stiridesport.ro.

„Este de doar câteva zile în România și nu mi-a dat de înțeles că ar avea un comportament straniu. Sunt extrem de surprins de cele întâmplate, mai ales că am primit referințe foarte bune despre el. Deocamdată nu pot să spun ce se va întâmpla cu el, mai ales că el a semnat contractul cu noi. Rămâne să vedem ce ne zic medicii”, a declarat Ovidiu Teleabă, antrenorul de la Gaz Metan, citat de stiridesport.ro.

Totuşi, potrivit coechipierilor săi, americanul și-a șocat colegii încă de la primele antrenamente. Miercuri, acesta ar fi avut o cădere psihică: a început să urle și să strige că aude voci.

Potrivit președintelui clubului, Ioan Horoba, jucătorul american urma să facă un set de analize medicale. Kevin Thompson ajunsese în România abia cu două zile înainte de incident.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.