Băsescu: A apărut moda denunțurilor

Traian Băsescu a fost, din nou duminică, la sediul Partidului Mișcarea Populară.

La ieșirea din sediul PMP, fostul președinte a declarat că are încredere că PMP este un partid care „se încheagă”.

În ce privește situația Elenei Udrea, Băsescu a declarat că și el are experiențe cu denunțători, în sensul în care diverși oameni au declarat că i-au făcut favoruri sau că au fost trimiși să facă anumite lucruri în numele lui.

Traian Băsescu şi-a exprimat încrederea în justiție, dar și în Elena Udrea.

„Eu vă spun un singur lucru pe care o să-l repet până când acest proces se va termina la ultima instanță. Am încredere în justiție și am încredere în Elena Udrea, că a apărut moda denunțătorilor, asta e. De multe ori am avut experiențe cu oameni care au zis m-a trimis Băsescu, i-am dat lui Băsescu. Eu am încredere în Elena Udrea din acest punct de vedere”, a spus Băsescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.