Băsescu a avut un singur susţinător la Satu Mare: traficantul de droguri Rambo

La ceremonia organizată marţi de Prefectura Satu Mare de Ziua Unirii Principatelor Române la bustul lui Alexandru Ioan Cuza din faţa sediului Inspectoratului Judeţean de Poliţie, preşedintele Traian Băsescu a avut un singur susţinător: traficantul de droguri Radu Ardelean, cunoscut sub porecla de Rambo. Acesta a apărut la manifestare purtând o pancartă cu mesajul „Pro Băsescu”, susţinând că actualul preşedinte al României nu este cu nimic mai prejos de Cuza în ceea ce priveşte reformele pe care le face în societatea românească. Întrebat de ziarişti dacă nu se plictiseşte singur cu pancarta, el le-a răspuns ironic: „Bine că sunteţi voi mulţi!”. Radu Ardelean, alias Rambo, este cunoscut sătmărenilor din dosarul drogaţilor de la Noroieni, fiind arestat în 2002 şi condamnat ulterior la închisoare pentru trafic de droguri de mare risc, alături de alte câteva zeci de persoane. Acesta a devenit cunoscut şi datorită internet-caffe-ului RamboNet Cafe, situat în vecinătatea Poliţiei şi frecventat de persoane dubioase. Probabil că gestul lui Rambo vine ca semn de recunoştinţă faţă de declaraţiile preşedintelui şi ale fiicei sale EBA privind liberalizarea drogurilor uşoare.

Crina Dunca

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.