„Băsescu are obligația să spună cine este ofiţerul acoperit din cursa prezidenţială”

Liderul deputaţilor PDL, Tinel Gheorghe, a declarat, miercuri, că Traian Băsescu are obligaţia ”să descopere” ofiţerul acoperit care se numără printre candidaţii la alegerile prezidenţiale şi la care s-a referit.

El a adăugat că Iohannis ”nu are nicio legătură cu ceea ce spune preşedintele”.

Liderii grupurilor parlamentare ale PNL şi PDL, George Scutaru şi Tinel Gheorghe, au fost întrebaţi, într-o conferinţă de presă, cum comentează declaraţia şefului statului cu privire la un ofiţer acoperit aflat între posibilii candidaţi la prezidenţiale şi dacă au discutat acest subiect cu candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis.

”Domnul preşedinte Traian Băsescu are obligaţia să-l descopere pe cel care este acoperit. Noi spunem, cu toată convingerea, că domnul Klaus Iohannis nu are nicio legătură cu ceea ce spune domnul preşedinte Traian Băsescu. Dacă domnia sa are informaţii că altcineva, eu ştiu, ar îndeplini între ghilimele această calitate, atunci să spună. Dar eu ştiam că sunt vreo cinci la care s-a referit domnul preşedinte”, a răspuns liderul deputaţilor PDL, Tinel Gheorghe, potrivit site-ului Mediafax.

Traian Băsescu a declarat, marţi seară, despre faptul că unii candidaţi la Preşedinţie nu şi-ar fi completat CV-ul, că trebuie să spună dacă au fost sau nu ofiţeri acoperiţi şi a precizat că, dacă nu se va întâmpla, o va face el, arătând că nu este corect să duci o asemenea funcţie „având două butoane”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.