Băsescu, atac la Gâdea: „Răspopitul ăla de la Antena 3 spunea cum…

Fostul președinte Traian Băsescu a atacat din nou joi televiziunile Antena 3 şi România TV, după ce acestea au susţinut că el şi Elena Udrea se întâlneau noaptea pe o barcă pe Lacul Floreasca.

Observ dorința a două televiziuni de a distruge credibilitatea acestui partid (PMP – nr.), a liderilor și așa mai departe. Nu vor reuși, pentru că România are nevoie de un partid nou. V-aș putea spune legat de minciuni promovate de Ghiță TV și de Antena 3, spre exemplu, răspopitul ăla de la Antena3 (referire la Mihai Gâdea – nr.) spunea acum câteva zile cum trece Băsescu cu barca peste lacul Floreasca să ajungă la biroul Elenei Udrea. Răspopitul nu știe că lacul ăla a fost secat din toamnă. Dacă răspopitul nu trece și el pe lângă Ambasada Chinei să vadă, asta e„, a declarat Băsescu.

Fostul președinte se vede țintă a celor două televiziuni.

„În mod categoric, Elena Udrea şi eu suntem două ţinte în mişcare pentru televiziunea bătrânului turnător Felix şi pentru televiziunea tânărului turnător Ghiţă”, a declarat Băsescu, joi, la ieşirea din sediul PMP.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8501 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.