Băsescu, despre imaginile cu Udrea de la Paris: O colaborare între serviciul român și cel francez

Președintele Traian Băsescu a declarat joi seară, în cadrul emisiunii „Bună seara, România”, de pe B1 TV, că Elena Udrea a fost urmărită de serviciile secrete la Paris, acolo unde a fost urmărită pas cu pas la cumpărături, alături de două prietene. Președintele spune că nu crede varianta ca fotografiile să fi fost făcute de paparazzi.

„Cineva a știut că Elena Udrea ajunge la Paris. Au închiriat un apartament vizavi de hotelul unde s-a cazat și au făcut poze 48 de ore încontinuu pe unde a mers. Nu are cum să fie paparazzi”, a afirmat președintele.

Totodată, Traian Băsescu a remarcat că factura de la hotelul unde a fost cazată Elena Udrea este datată 29 septembrie 2014, deși aceasta a mers acolo în luna februarie.

„Factura este datată 29.092014, deci la 6 luni după ce a fost cazată acolo. E o operațiune pe care serviciul român și francez și le-au făcut între ele”, a mai spus președintele.

„Nu trebuie să rămână așa. Elena Udrea trebuie să reclame hotelul pentru punerea la dispoziție a cestor facturi. E clar că aveau fotografiile din februarie și au cerut factura după ce și-a anunțat candidatura. Elena Udrea are adversari mulți, dar niciunul cu capacitatea de a obține aceste informații secrete. Oricâți bani i-ai da unul recepționer știe că acele chitanțe vor fi folosite și hotelul va fi compromis”, a continuat președintele.

Candidatul PMP la prezidențiale, Elena Udrea, a declarat joi seară, că imaginile apărute în presă cu ea, aflată într-o vizită privată la Paris, denotă faptul că este vorba despre un filaj profesionist, fiind evidentă o colabore cu serviciile secrete.(Detalii AICI)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.