Băsescu: Dragnea îi dădea brânci lui Ponta, acum îl vrea înapoi

Traian Băsescu a declarat că liderul PSD, Liviu Dragnea, îi dădea în trecut brânci lui Victor Ponta, dar acum îl vrea înapoi. PSD are nevoie foarte mare de premier, pentru că stă cel mai bine în sodaje, iar „fratele lui Mihai Viteazul” nu mai poate sta la Camera Deputaților, a mai susţinut fostul preşedinte.

Băsescu este de părere că Victor Ponta are câteva șanse de a prelua șefia Camerei Deputaților.

„Cred că se grăbeşte. Am spus mereu că era şansa să reia viaţa politică după ce îşi rezolvă problemele în justiţie”, a comentat liderul PMP, potrivit mediafax.

Fostul președinte a mai spus și că PSD are mare nevoie de Victor Ponta, din cauza încrederii pe care o are, dintre social-democrați.

„Aici este problema, acest proces declanşat odată cu excluderea lui Zgonea nu are cum să rămână între ape. Preşedinţii Camerelor este clar că au fost rezultatul unei majorităţi. Problema este cum reuşeşte fratele, vărul lui Mihai Viteazu (Valeriu Zgonea-n.r.) să îşi asigure o majoritate. (…) Pe de altă parte, PSD ştie că Dragnea este la încredere mult sub partid şi că Ponta se bucură de cea mai mare încredere (dintre social-democraţi-nr.)”, a mai spus Traian Băsescu la România tv.

„De ce-l goniră? Îl goniră că nu fu Dragnea acolo, că îl oprea (să nu-şi dea demisia-n.r.). Dragnea îi dădea brânci pe scări, şi nu zic că a făcut rău că i-a dat brânci… Acum văd declaraţii că l-ar fi oprit. Este un machiavelism la vârful PSD şi asta îi caracterizează. Acum îl vor înapoi că este cel mai popular politician, alături de Iohannis”, a conchis Băsescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.