„Băsescu era turnătorul tuturor matrozilor care treceau prin Anvers”

Fostul șef al Gărzii Naționale de Mediu, Silvian Ionescu, fost ofițer al Securității, îl atacă dur pe pagina sa de Facebook pe Traian Băsescu, în urma reacției pe care fostul președinte ar fi avut-o în cazul Vadim. Ionescu îl numește pe Băsescu „fire de lichea”, „monumentală jigodie” și susține că fostul președinte era „turnătorul tuturor matrozilor care treceau prin Anvers și cumpărau și ei lănțișorul de aur mai ieftin decât putea el”.

Iată postarea:

„Am spus-o de mai multe ori: firea de lichea lui Băsescu nu-l lasă să nu gafeze!
Să rânjești la moartea tribunului e blasfemie, după ce l-ai folosit și în 2004 și în 2008 ca să îți faci majoritatea și la București și la prezidențiale!
Mai mult, să faci alianță TU PERSONAL, intuitu personae, cu Profesorul, cu Tribunul, și apoi să îi faci „soluție imorală”și să te maimuțărești acum cu OPREA, e uluitor, e nemernic!
Să-l faci pe VADIM, DUMNEZEU să-l odihnească!, DELATOR când tu însuți ai fost „COLABORATOR MEMBRU DE PARTID”al CI-ULUI DIE, înseamnă să fii o jigodie fără de pereche! Adică tu îi turnai pe toți românii care îți treceau prin față. Am tăcut zeci de ani pentru prestigiul țării. AJUNGE!
Ca să înțelegeți, el, BĂSESCU, era turnătorul tuturor matrozilor care treceau prin ANVERS și cumpărau și ei lănțisorul de aur mai ieftin decât putea el. Asta era jale!I În timp ce el, BĂSESCU, ciordea din curse zeci de mii de dolari din bunkeraj, shipchadlering și altele! Știu ei toți comandanții cum se chiverniseau pe banii proștilor!
Câți nebuni mai avem, să creadă că încă LEPRA ASTA mai e necesară neamului?
Mi-aș dori ca toți cei ce agrează cele de mai sus să înțeleagă tăcerea mea anterioară, să mă ierte, dar mai presus de toate să dea „SHARE” pentru ca tot mai mulți să știe adevărul despre aceasta monumentala JIGODIE!
Chiar nu scăpăm de comuniști, cum sugera chiar el!”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.