Băsescu i-a numărat casele lui Iohannis: Are și la Miami

Președintele Mișcării Populare Traian Băsescu, care a vituperat din nou marți pe marginea creșterii salariului minim și a relaxării fiscale, a susținut într-o intervenție la B1 TV că președintele Klaus Iohannis are case și la Miami, „care sunt, sub aparență, ale acelui tenismen ratat”.

„Președintele Iohannis care are deviza „pas cu pas” ar trebui să privească mai atent și la măririle de salarii pentru demnitari, și la măririle de pensii pe care le-a promulgat, și la celelalte facilități fiscale promulgate, pentru că e ușor să spui pas cu pas, dar e greu probabil pentru politicienii de azi și pentru Guvernul tehnocrat să nu joace țara la ruletă. Nu spun că nu ies lucrurile, s-ar putea să iasă, dar cum îți permiți să joci o țara la hai să vedem dacă iese. O țară trebuie tratată cu prudență, asa cum spunea Iohannis, pas cu pas. (…) Cred că țara e jucată la ruletă și s-ar putea să nu iasă, iar mesajul meu de azi de pe Facebook este în acest sens: Nu jucați țara la ruletă sau păcănele să vedeți dacă iese sau nu! Mai bine luați lucrurile cu prudență, pentru că o greșeală majoră odată făcută nu o plătesc politicienii. Nu va plăti Iohannis, el rămâne cu 3 mii de euro salariu, rămâne și cu cele 6 case de la Sibiu, și cu cele de la Miami, nu i le ia nimeni. (…) Nu i le ia pe cele de la Miami care sunt, sub aparență, ale acelui tenismen ratat care cică a fost mare tenismen de a făcut investiții la Miami”, a declarat Traian Băsescu, făcând aluzie cel mai probabil la finul președintelui, Marius Vecerdea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.