Băsescu îi dă cu Tobă în cap lui Coldea

Traian Băsescu acuză pe Facebook că ministrul de Interne Petre Tobă a fost scos basma curată în scandalul plagiatului pe motiv că este protejatul lui Florian Coldea de la SRI, pe care fostul președinte îl numește „Generalul Doctor (Secret)”. Potrivit lui Băsescu, din acest motiv, „Academia Militară a depus armele şi l-a declarat pe plagiator ca fiind “om de ştiinţă”.

Iată mesajul lui Băsescu:

„Apud Tobă “NEPLAGIATORUL”
Apud Tobă, Ministrul Afacerilor Interne, a fost declarat de Universitatea Naţională de Apărare “Carol I” ca fiind „NEPLAGIATOR”. Penibilă mistificare, mai ales că, în lucrarea lui de doctorat, plagiatul este cel puţin la fel de rudimentar şi evident precum în lucrările de doctorat ale iluştrilor “oameni de ştiinţă” Victor Viorel Ponta şi Gabriel Oprea.
Şi, totuşi, Apud Tobă are un mare avantaj: este protejatul Generalului Doctor (Secret) Florian Coldea de la SRI, drept pentru care Academia Militară a depus armele şi l-a declarat pe plagiator ca fiind “om de ştiinţă”.
Testul adevărului pentru Ministerul Educaţiei Naţionale va fi un verdict corect al CNATDCU. Nu ştiu dacă cei trei oameni de ştiinţă din CNATDCU care vor analiza lucrarea lui Apud Tobă sunt controlaţi de Doctorul (Secret) Florian Coldea sau de membrii Academiei (Fantomă) de Ştiinţe în Securitate Naţională, foştii miniştri ai educaţiei Sorin Câmpeanu, Adrian Curaj şi Remus Pricopie sau poate de “ilustrisimul” Academician (tot fantomă) Vasile Dâncu.
Dar, în condiţiile în care plagiatul lui Apud Tobă va fi muşamalizat de CNATDCU, sper ca Domnul Ministru Mircea Dumitru să nu rămână coleg de cabinet cu Apud Tobă şi cu Premierul Dacian Cioloş care tolerează un impostor în cabinetul său.
Mai mult, decizia CNATDCU ne va arăta dacă Ministerul Educaţiei Naţionale are resurse şi voinţa de a eradica acest cancer al doctorilor fără operă, făcuţi “oameni de ştiinţă” la apelul bocancilor”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.