Băsescu: Îl felicit pe Antonescu

Președintele Traian Băsescu i-a urat lui Crin Antonescu „La Mulți Ani” duminică, cu ocazia zilei sale de naștere, „felicitându-l” în același timp că nu și-a serbat ziua pe stadion.

”Îi urez „La mulți ani!”, ca oricărui om, indiferent pe ce baricadă politică se situează, de ziua lui, îi spui omului „La mulți ani!”, a spus Băsescu întrebat de jurnaliști ce îi urează fostului lider PNL.

„Sigur, îl felicit pe Crin Antonescu că nu şi-a făcut ziua de naştere pe stadion”, a completat Băsescu râzând, făcând referire astfel la faptul că premierul Victor Ponta și-a serbat ziua de naștere pe Arena Națională unde și-a lansat și candidatura la prezidențiale.

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu împlinește duminică 55 de ani.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.