Băsescu, la braț cu Turcescu pe Realitatea TV

Iată comentariile la articolul Fostul preşedinte şi-a prezentat candidatul – Băsescu, către Turcescu: Oprea a făcut multe avansări ilegale, a vrut să vă aibă pe toți prietenii lui din presă publicat în cotidianul.ro:

anado tauriga

e posibil ca lista aia „secretă”cu 2000 de nume, să fi fost o acoperire perfecta pentru cei acoperiţi cu adevărat( nu se ştie câţi ), iar turcescu a fost o pocnitoare destul de zgomotoasă, pentru a abate atenţia de la problema reală cu acoperiţii din presă şi nu numai…

Titel

Toata cariera politica a lui Basescu s-a bazat pe minciuni, dezinformari si amenintarea adversarilor. Cea ce nu spune Basescu si omite cu buna stiinta este faptul ca livretul militar prezentat de Turcescu este eliberat de un Centru Militar Teritorial dar nu spune ca aceste structuri, desi subordonate administrativ MApN , ele recruteaza si tin evidenta militarilor pensionati pentru toate structurile militare din Romania. Basescu nu pomeneste faptul ca el,ca presedinte al Romaniei, a semnat avansarea la gradul de general a lui Oprea, Ontanu si a unei intregi pleiade de impostori apropiati lui. Mai tinem minte incidentul lui Basescu cu cei din politie. ,,domnule chestor eu v-am facut. Nu stiu daca e bine domnule chestor”.

Jean

Problema este relativ simpla cu acesti acoperiti, descoperiti sau desconspirati, toate persoane publice: este vorba de cui dai raportul si ale cui ordine asculti ! Este partidul din care faci parte, este Parlamentul sau Guvernul, sunt Serviciile, este firma din care faci parte, sau este propria ta constiinta. Cand esti persoana publica votata, ar trebui sa fie „poporul”. Dar cine mai este si poporul asta?

escu

Dacă a fi ofițer în rezervă al Armatei României este o rușine, de ce Turcescu vrea să fie primarul Capitalei? Ne crede proști? Noi nu știm care este diferența dintre ofițerul acoperit și cea de ofițer în rezervă? Să spună cineva, ce ofițer acoperit are livret militar, așa cum ne-a prezentat Turcescu? Dar așa se întâmplă când unii privesc structurile de apărare și siguranță națională din tribună, iar lipsa unei culturi în domeniu te fac să devii ridicol, fiind și rodul lipsei de pregătire militară. Dacă Oprea voia să facă o treabă serioasă trebuia să facă mai întâi o perioadă de concentrare/instruire, așa cum se făcea pe vremuri, și apoi să procedeze la avansări.

Pilat

Doi supermincinosi ; nu cumva lista cu ‘ gradati ‘ mai era vazuta si aprobata si de altcineva ? Chiar facea Oprea asta , asa numai de capul lui ( da ce cap!) ? Nu cumva era vorba de dep. pt. presa din cadrul sectei securiste , mentionate de Basau cand nu-i convine ceva? Dupa 23 de ani de jurnalism , a facut o avere pe care n-o fac alti oameni ( ingineri ,profesori , doctori, etc.) intr-o viata . Ca sa nu mai pomenesc de sacul cu pietre , din dramoleta !!!

leon

Acesti indivizi suspecti, cu averi colosale se erijaza in Formatori de opinie. Elevii dubiosi ai lui Brucan, auto-deconspiratii acoperiti ne invatau ca Marian Munteanu nu este bun, ca sa-si depuna cateva zile mai tarziu candidatura.. Vai tie Bucuresti, ca ai ales pana ai cules.. Slugarnicul Predoiu, antenista Firea, NicuSoros Dan si ofiterul cu multe sute de mii de Euro in cont, Turcescu..

Fan Club Basescu

Basescu ne crede pe toti timpiti si „confunda” (cu buna stiinta si cu cea mai josnica tendinta de manipulare) gradul de ofiter de armata al lui Turcescu (obtinut ca si de catre alti parveniti, „la apelul bocancilor”) cu activitatea acestuia de ofiter acoperit DE SERVICII (doua chestii complet diferite !). O chestie de prostit prostii, pentru ca Robert asta nu va fi votat decit de catre tembelii si banditii care inca mai sint simpatizanti Basescu. Doua categorii in afara carora orice om normal nu ar putea, logic si moral, sa puna stampila pe candidatul mafiei basiste. (Aaaa, si inca o chestie : a revenit in discutie incendierea portului Rouen de catre acest Nero al timpurilor moderne. Ca sa avem inca o data confirmarea, daca mai era nevoie, a jegoseniei acestui post numit „Realitatea”, la intrebarea, pusa parca in gluma de catre de Hoandra, daca a dat foc la vapor, Basescu a inceput sa se hahaie si – cel putin asta eu am auzit cu urechile mele – a raspuns ca el nu a dat foc la vapor, ci a dat foc la port !! In acest timp „onestul” si „obiectivul” post „Realitatea” titra in banda de jos ca Basescu spune ca „eu nu am dat foc la vapor, vaporul a luat foc singur” !!). Pe scurt, am avut ocazia sa vedem, parafrazindu-l pe Nicolae Filimon, pe „Securistii vechi si noi” !

Mariana

Turcescu a intrat in politica sub marca Basescu si care nu difera prea mult de marca Vanghelie utilizata candva de PSD. Basescu si Vanghelie exceleaza prin incultura insa au o inteligenta de animale politice care le-a asigurat vivacitatea in mediul ticalosit al coruptilor. Nu-l vad pe Turcescu sa aibe succes in politica , dar sigur va ajunge sa dea cu subsemnatul pentru averea fabuloasa agonisita ca si Dan Diaconescu prin incasarea de spagi de la cei carora le lua interviuri. Nu se stie exact cat i-a platit Basesc, dar marinarul l-a „rasplatint” lansand-ul in politica. Bsescu si Turcescu pot deveni colegi de celula in cateva luni , daca procurorii isi vor face corect treaba.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.