×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 13 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 26 februarie 2017, 18:45
EUR (€)
+0.0039 ↗
4.4654 RON
USD ($)
-0.0016 ↘
4.0203 RON
• • •
Băsescu: Legea dării în plată ar trebui să se refere strict...

Preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu, a declarat astăzi că Legea dării în plată, care urmează să fie modificată după ce şeful statului a retrimis-o Parlamentului pentru reexaminare, ar trebui să se refere strict la cei care şi-au achiziţionat locuinţe şi nu la marii proprietari de terenuri, transmit surse din presă.


"Ar trebui să se refere strict la cei care şi-au achiziţionat locuinţe sau, poate, bunuri de uz casnic, dar în niciun caz la cei care au achiziţionat suprafeţe uriaşe de teren, au făcut mari afaceri şi acum le pun băncii în braţe activele şi eşecul afacerii lor. Însă, din acest punct de vedere, sistemul bancar din România este liber să-şi bată joc de români. De ce? Pentru că Guvernul a împrumutat numai în luna ianuarie vreo 4 miliarde de lei. Ce nevoie are sistemul bancar din România să finanţeze economia sau dezvoltarea acestei ţări când la ei vine Guvernul?", a afirmat Traian Băsescu, după întâlnirea avută cu premierul Dacian Cioloş pe subiectul alegerilor locale.


Preşedintele Mişcării Populare a spus că Executivul se putea împrumuta de pe piaţa externă pentru banii de care avea nevoie la dobânzi, care acum sunt mici pentru România. "Guvernul a ţinut să-i ia de pe piaţa internă, fiind un partener al băncilor şi al BNR împotriva intereselor economiei româneşti şi... a românilor", a susţinut Băsescu.

Paul DumitrescuPublicat Luni, 01 februarie 2016
1615
 | 1
 | 11
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
??????
+1
Asta are pretentia ca e si vreun lider si pe la Miscarea Populara ? Observati ca de la miscarea aia altcineva nu prea mai apare sa zica vorbe ?
Publicat Marţi, 02 februarie 2016
+Răspunde
Hop si el
+3
Iar a aparut satana de sub lampa lui Ilici ! Sigur ca lui ii convine oricum,dat fiind proprietatile luate cam pe de-a moaca,asa ca nu pierde nimic,totul la el se transforma in bistari la cursul zilei...
Publicat Marţi, 02 februarie 2016
+Răspunde
Max
+3
Cnd nu este la butoaneca sa fure pentru sine, Basescu este logic si se dovedeste si bine informat. Atunci de ce nu a facut ce trebuie cand ave painea si cutitul in mainile lui? De ce la lasat pe Isarescu sa instraineze rezerva de aur a Romaniei, pe care o vom vedea cand vom vedea si tezaurul. Cel putin Tezaurul apartinea unor persoane private stabilite pe alte meleaguri, dar rezerva de aur apartinea Romaniei, statului, nu unor privati.
Publicat Marţi, 02 februarie 2016
+Răspunde
descompusi @ Max
0
Pai de asta ca au dat rezerva de aur a poporului li se permite sa stea mai departe la guvernare hotilor... editat
Publicat Marţi, 02 februarie 2016
+Răspunde
CronoLogik
+2
Bai, filosoful economiei, zici tu ca "au făcut mari afaceri şi acum le pun băncii în braţe activele şi eşecul afacerii lor". Pai, in acelasi timp, banca nu tot "mari afaceri" facea? Sau la o afacere paguboasa pierde doar un partener si celalalt este protejat de un politician "filosof economic" ca tine, prin legi care arata ca unii sunt mai presus decat altii? Sanatate la capre. Si la tot neamul tau cel condamnat: la ginere, la frate, la nepot...
Publicat Luni, 01 februarie 2016
+Răspunde
scott
+3
"Cotoiul cel smerit e omul ipocrit". Aceasta bashina arata ca el de fapt stia care este calea dreapta, doar ca si-a amintit de ea numai dupa ce a vandut nitel in folos personal. Cu atat mai rau, pentru tine, beshina nenoriocita. Daca poti, bea tu whisky amestecat cu pishat. Spor !
Publicat Luni, 01 februarie 2016
+Răspunde
Valahu
+3
Golanu aista sa se duca pe pustii ! El stie finante doar de la bisnitza practicata de vaporeni ! La mate a avut nota 6(sase) !
Publicat Luni, 01 februarie 2016
+Răspunde
fugupr
+9
Hai sictir, javra ordinara!
Publicat Luni, 01 februarie 2016
+Răspunde
Braian Tăsescu
+11
„sistemul bancar din România este liber să-şi bată joc de români”. Cine o zice? Berbecul de sub blana lupului. Silă veșnică!
Publicat Luni, 01 februarie 2016
+Răspunde
Nasty
+10
Bai Idhiot bashinos, exact la asta se refera, nu la fratii si surorile scursurii Basila care au furat tara asta de-au rupt-o, CAPISCI jeghule? LA ZID CU POCITHANIA SECURISTA!
Publicat Luni, 01 februarie 2016
+Răspunde
Moi
+8
lasă că nu-ți ia nimeni inapoi moșia...
Publicat Luni, 01 februarie 2016
+Răspunde
Recomandate
Cine influențează prezidențialele din Franța
Publicat acum 23 ore şi 50 minute
Cum mai pedepsește Trump presa
Publicat acum 7 ore şi 24 minute
Un club închis și amenzi de peste 120.000 lei
Publicat acum 6 ore şi 37 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Iohannis şi tunul FDGR
13 articole/ Actualizat Miercuri, 22 februarie 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
6 articole/ Actualizat Sâmbătă, 25 februarie 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
3 articole/ Actualizat acum 10 ore şi 26 minute
alarm off
România din Piaţa Chibrit
61 articole/ Actualizat Vineri, 24 februarie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
99 articole/ Actualizat Joi, 23 februarie 2017
Ioan Buduca

Traian Băsescu nu e un prost, dar n-a absolvit şcoala superioară de marină comercială cu note mari. Media sa generală a fost sub 7 (şapte). Florian Coldea, la fel. Sub şapte.

Ioan BuducaPublicat Vineri, 24 februarie 2017